Gáspár Győző megrázó bejelentést tett

Nem bírja tovább Gáspár Győző, lépnie kell.

2022. február 10., 09:51

Szerző:

Az elmúlt napokban kiderült, Gáspár Győzőnek ismételten meg kell küzdenie súlyos betegségeivel. A zenész maga árulta el, hogy egyre rosszabbul érzi magát, minden nap egy kínszenvedés számára. 

Gáspár Győző még tavaly ősszel került kórházba egy súlyos roham következtében, majd két hónapot a zárt osztályon töltött. Mint kiderült, a showman már 14 éve pánikbetegséggel küzd, emellett bipoláris zavarral és depresszióval is kezelték, két alkalommal öngyilkosságot is megkísérelt. Elmondása szerint karácsonykor már jól érezte magát, de azóta ismét romlott az állapota, napról napra egyre jobban szenved. Épp ezért úgy döntött, önszántából visszamegy a pszichiátriára, erről a Borsnak számolt be.

„Tudom, hogy sokan vannak, akik nevetnek azon, hogy gyötrődöm, miközben mindenem megvan, de nem érdekel a véleményük. Járjanak az én cipőmben és akkor talán megértik, mit jelent tizennégy éven át pánikbetegséggel élni"

– kezdte a zenész, a következő heteket a zárt osztályon tölti majd.

„Már alig várom, hogy a jövő héten visszamenjek a kórházba. Ott emberként kezeltek és végre senki sem bántott és senki sem akart tőlem semmit. Igazi barátokra leltem az alkoholisták, a drogosok és egyéb mentális betegek között. Ők ugyanis nem ítélkeztek felettem, ahogyan az orvosok és ápolók sem”

– vallotta be, majd arról is mesélt, hogyan telnek majd bent a napjai.

„Szigorú órarend szerint élünk odabent. Többféle csoportos és egyéni terápiás foglalkozáson veszünk részt, közben beállítják a gyógyszerezésemet is. Aztán ha vége a kötelező programoknak, a cimboráimmal ütjük el az időt. Az az igazság, hogy odabent sokkal jobb, mint itt kint a valóságban.”

Az énekes abban reménykedik, hogy ez a kezelés tartósabb lesz, mint az előző alkalommal, mivel úgy érzi, nincs más esélye.

„Azt hiszem ez az utolsó lehetőségem arra, hogy meggyógyuljak. Ha most sem sikerül, akkor szinte biztos, hogy előbb-utóbb végez velem ez a betegséghalmaz! Éppen ezért most mindennek hátat fordítok. Lemondtam minden munkámat és semmi nem is érdekel. Múlthét szombaton csak az égiek segítettek, azért tudunk most beszélgetni. Vezetés közben tört rám a halálfélelem. Épp hogy félre tudtam állni, majd perceken át fuldokoltam a pániktól. Akkor döntöttem el, hogy újra segítséget kérek…

Gáspár Győző vallomása nagy port kavart:

Ábel Anita élő adásban alázta meg Gáspár Győzőt 

Majd másnap bocsánatot kért viselkedéséért

(Kiemelt kép: Gáspár Győző Instagram-oldala)