Fekete Dávid és párja máris babát várnak: Tudom, nagyon gyorsan jött minden

Fekete Dávid és párja, Szintia azt is elárulták, kisfiú vagy kislány érkezik-e majd januárban.

2024. szeptember 25., 07:55

Szerző:

Fekete Dávid Instagramjáról és a hot! magazin címlapjáról egyaránt tudhatjuk a nagy hírt: az egykori megasztáros énekes és új szerelme idén jöttek össze, de máris babát várnak, méghozzá egy kisfiút, aki januárban születik majd meg!

Fekete Dávid így jelentette be

Egy egészen emlékezetes fotóval jelentette be az Instagramon Fekete Dávid és Szintia, hogy gyermekük lesz.

A fenti fotóhoz az alábbi felirat tartozik:

„Az életünk egyik legnagyobb ajándéka növekszik benned. Köszönöm, hogy ilyen csodálatos társam vagy, és hogy életet adsz a születendő gyermekünknek. Minden nap egy újabb csoda, amit megélhetünk, és alig várom, hogy üdvözölhessük és szerethessük a kisbabánkat az ikrekkel együtt.”

Fekete Dávid és Szintia így várják az első közös babát

Fekete Dávidnak egy korábbi kapcsolatából ikerfiai vannak, és a súlyos sikkasztással vádolt énekes idén év elején még arról beszélt, hogy nincs párkapcsolata. Szintiával azóta jöttek össze, és maga Fekete Dávid is tudja, hogy sokak számára szokatlan lehet, hogy milyen hamar jött ez a kisbaba, de azt mondják, tervezték a terhességet.

„Terveztük már a közös gyermekünket. Tudom, nagyon gyorsan jött minden, de már az elejétől úgy voltam vele, hogy ha ő olyan lány lesz, akit elképzeltem kisugárzásban, kedvességben és intelligenciában, akkor remélem, hogy végérvényesen ő lesz a kikötőm. Így is lett”

– mondja a gyermekvállalásról Fekete Dávid a hot! magazinnak. Az énekes a párjával az év elején jött össze, tehát megismerkedésük első évfordulóját már talán hármasban ünnepelhetik, tekintettel arra, hogy Szintia már most kezdi a harmadik trimesztert és januárra van kiírva.

A szüléssel kapcsolatban Fekete Dávid a következőket nyilatkozta:

„Állami kórházban szeretnénk szülni, azonban ebben az esetben az orvosunk nem lesz választható. Hála az égnek, nagyon jól felújították a győri kórházat, így nem lesz semmiféle probléma ezzel kapcsolatban, biztosan jó kezekben lesz a kedvesem. Ráadásul a környezetünk is gratulált már, és az ik­reim, Ádin és Máté alig várják, hogy nagytesók legyenek! Mindig jönnek oda Szintihez, hogy szeretnék meghallgatni a babát a pocakjában, én pedig közben elolvadok.”

Álljon még itt a végén egy romantikus fotó.

(Kiemelt kép: Fekete Dávid Instagramja)