Fekete Dávid a visszatéréséről: Tapsolva, füttyögve és sikítva fogadtak

Fekete Dávid először adott koncertet azóta, hogy büntetőügyére fény derült.

2023. augusztus 21., 10:06

Szerző:

Nemcsak Tóth Gabi koncertezett először a botránya óta augusztus 20-án, hanem Fekete Dávid is ezen a hétvégén tért vissza. Persze Tóth Gabi csak pár hétre tűnt el, Fekete Dávid azonban évek óta nem énekelt élőben – azóta, amióta kiderült, hogy az egykori megasztárost csalással és sikkasztással vádolja az ügyészség. A hatóságok szerint az énekes összesen 322 millió forint kárt okozott a vádirat szerint. Fekete Dávid azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ártatlan, sőt, bizonyítékot is mutatott arra, hogy kényszer hatása alatt írta alá azokat a szerződéseket, amik végül autókereskedése bukásához vezettek.

Fekete Dávid megjárta a börtönt, de most már házi őrizetben várja büntetőügye befejeződését, és ennek feltételei lehetővé teszik, hogy Győr városán belül szabadon mozogjon bizonyos keretek között. Így egy élő fellépés is lehetővé vált, amire szombaton került sor. Az énekes az alábbi videót posztolta a koncertről.

Fekete Dávid többek között a következőket nyilatkozta utólag a fellépésről:

„volt bennem némi aggodalom, hiszen nem tudhattam, hogyan fogad majd a közönség azután, ami velem történt. Mielőtt felmentem a színpadra felkonferáltak, az emberek pedig tapsolva, füttyögve és sikítva fogadtak. Úgy éreztem magam, mint amikor anno a Megasztár után nagykoncertet adtam.”

Fotók is vannak az alábbi posztban, amihez Fekete Dávid a következőket írta vörös szívekkel:

„köszönöm a lehetőséget! Köszönöm a szeretetet! Köszönöm az új esélyt!”

Nézze meg a képeket!

(Kiemelt kép: Fekete Dávid Instagramja)