Osvárt Andrea 45 évesen első gyermekét várja, még egy politikus is gratulált neki!

Osvárt Andrea hatalmas bejelentést tett.

2024. szeptember 3., 07:53

Szerző:

Osvárt Andrea a közösségi médiában jelentette be, hogy babát vár. Az örömhíren kívül mást nem nagyon árul el: íme minden, amit tudni lehet.

Osvárt Andrea babát vár!

Osvárt Andrea ezzel a mondattal tette közzé az örömhírt:

„Sohase voltam boldogabb!”

A bejelentéshez egy fürdőruhás fotó tartozik, amin jól látszik már gömbölyödő hasa, valamint magyar, angol és olasz nyelvű címkékkel látta el a posztot. #kismamavagyok – ez az egyik címke, az egyik olasz nyelvű felirat, a #dolceattesa pedig arra utal, hogy milyen édes várakozás közepén van ő most.

A bejelentéshez Mohamed Fatimától a Ragyog a szívem című dalt választotta aláfestőzenének.

Sok-sok szívecskével reagál rengeteg híresség a bejelentésre kommentben: írt Epres Panni, Lilu, Tornóczky Anita, Mádai Vivien, Gryllus Dorka, Pásztor Anna, Sarka Kata, Kovács Patrícia, de még Karácsony Gergely is szívből gratulál egy hozzászólásban. Ábel Anita ezt írta:

„Csodálatos így látni!”

Borbély Alexandra pedig így fogalmaz:

„Andiiii, csodálatos, teljes szívből gratulálok nektek!”

És természetesen a magyar gratulációk mellett Olaszországból is sokan küldtek jókívánságokat, ahol Osvárt Andrea szintén ismert színésznőnek számít, hiszen 22 évesen ment ki Itáliába.

Osvárt Andrea párja

Az RTL is megkereste Osvárt Andreát a hírrel kapcsolatban, de a 45 éves színésznő nem kívánt nyilatkozni. A Fókusz alábbi riportja mindenesetre összefoglal mindent, amit a színésznőről tudni lehet: a párja Bécsben él, így Osvárt Andrea továbbra is sokat utazik, de immár csak Magyarország és Ausztria között.

Ha önnek valamiért szimpatikusabb a TV2 mint az RTL, akkor a fenti videó helyett a Tények plusz riportját is tudjuk mutatni ugyanerről a témáról.

(Kiemelt kép: Osvárt Andrea Instagramja)