Vitray Tamás hatalmas örömhírnek örvendhet

Csodálatos hír érkezett Vitray Tamás családjával kapcsolatban.

2024. augusztus 15., 08:29

Szerző:

Nagy az öröm a tévés legenda családjában: megszületett Vitray Tamás első dédunokája!

Vitray Tamás már dédnagypapa

A Stroy.hu írta meg elsőként az örömhírt: megszületett Vitray Tamás unokájának, Annának az első gyermeke, Noé! Vitray Tamásnak az első házasságából, Vasvári Teréziától két fia van, Tamás és Péter. A frissen anyukává vált Anna közülük az ifjabb Vitray Tamásnak a lánya, és ő rövid nyilatkozatában megerősítette, hogy ő és a baba is jól vannak.

A Blikk tudósításából kiderül ezen felül, hogy a baba ugyan csak szeptemberre volt kiírva, így pár héttel a kilenc hónap lejárta előtt született, de ez nem okozott komplikációkat.

Vitray Tamás mint apa és nagypapa

A 91 éves dédnagypapa szintén a Story.hu-nak nyilatkozva beszélt arról korábban, hogy mennyire más volt ő nagypapának, mint édesapának. Többek között a következőket mondta:

„Nincsenek nagy igényeim az unokáimmal szemben. Boldog vagyok, ha felhívnak telefonon, még boldogabb, ha jönnek hozzánk, de soha nem teszek szemrehányást, ha szegény öreg nagyapjukat magasról lefütyülik, ha nincs rá idejük. A mai gyerekek igen elfoglaltak, nincs sok idejük se a szüleikre, pláne a nagyszülőkre. Megértem őket, hisz volt idő, amikor ez fordítva volt. Én is sokat dolgoztam, ráadásul a fiaim elvált szülők gyerekeiként nőttek fel, kevés időm jutott rájuk, majd az unokákra.”

A tévés legenda elismeri, hogy édesapának talán nem volt a legjobb, de reméli, azért jó nagypapa volt, és említi, hogy elhatározta, hogy születendő dédunokájánál, Noénál megpróbálja majd bepótolni mindazt, amit fiainál és unokáinál elmulasztott.

Korábban egyébként szintén a Story magazin írta meg, hogy idén nyáron érkezik majd Noé, Vitray Tamás első dédunokája. Erről az anyuka a következőket mesélve nyilatkozott a tavasszal:

„Amikor nagypapának elmondtam az örömhírt, hogy gyerekünk lesz, egy ideig hallgatott, majd ellágyult hangon azt mondta: »Akkor én most dédpapa leszek?« Ezt olyan hangon mondta, ahogy még soha nem hallottam tőle. Nagyon édes volt. Biztos vagyok benne, hogy igazán jó dédapja lesz Noénak!”

A lapból kiderül, hogy Vitray Tamás tőle szokatlan módon érzékenyült el, amikor megtudta a nagy hírt.

És még egy örömhír Vitray Tamástól

Ehhez még azt tudjuk hozzátenni, hogy bár egy időre leállt Vitrayék YouTube-sorozata, nemrégiben új epizóddal jelentkezett a Csak ülök... csakazértis! Ha ön még nem látta, nézzen bele alább!

(Kiemelt kép: YouTube/Vitrayék)