Vitray Tamás elismerte, pénzszűke miatt nehéz döntést kellett meghozniuk: A dolgok drágultak

Vitray Tamás arról beszél, mennyire drága manapság minden, ezért ők is súlyos döntés meghozatalára kényszerültek.

2024. június 18., 13:53

Szerző:

A tél vége felé jött a szenzáció, hogy Vitray Tamás 91 évesen újranősült, így talán egy kicsit meg is feledkeztünk a tévés legenda azt megelőző szenzációjáról: arról, hogy újraindította a Csak ülök és mesélek... című tévéműsorát, de ezúttal a YouTube-on. Ezzel kapcsolatban érkezett elgondolkodtató hír.

Vitray Tamás nem tartott attól, hogy ez befullad

Még mielőtt visszatért volna a Csak ülök..., Vitray Tamás egy másik volt sportriporter YouTube-csatornáján tűnt fel. Palik Lászlónak beszélt arról, hogy mire készül. Tavaly nyáron a következőket mondta a nem sokkal később beindított csatornájáról:

„Nem félek, hogy ez befullad. [...] Sokszori ráadásnak tekintem, és könnyű a dolgom. Legföljebb azt mondhatják, hogy ez a marha minek kezdte el, ha nem tudja és nem bírja. Ez lehet a legfőbb rossz. De senki nem fogja azt mondani, hogy mit csetlik-botlik, ügyetlenkedik. Azt én már nem tudok. Legfeljebb amit tudok, az nem kell.”

Hozzátette:

„Lehetnék magamtól elragadtatva ezekért a dolgokért, hogy 90 éves elmúltam, de mi a francot csináljak, üljek otthon?”

Alább találja a teljes interjút.

Mégis volt egy kényszerszünet

Ezek után szeptemberben indult be a Csak ülök..., és az első részt azonnal 92 ezer ember tekintette meg. A további részek nagyjából kétheti-havi rendszerességgel jelentkeztek és általában kb. 20-30 ezer nézőt vonzottak. Aztán három hónappal ezelőtt kijött a kilencedik rész, és utána semmi.

A három hónapos kihagyás után most végre megérkezett a tizedik rész, és a szünetet Vitray Tamás a következőkkel magyarázza a videó bevezetőjében:

„Tudom, tudom, szóvá tették néhányan: eltűntünk a képről. A Csak ülök... csakazértis. Magam is észrevettem, bevallom. Az oka egyszerű: nem volt rá pénzünk. Miután magunk teremtjük elő a rávalót, ugye folyamodtunk önökhöz is, akinek van kedve valamilyen adománnyal segíteni. És köszönjük is – segítettek is. A dolgok drágultak. Nota bene: ez a fajta munka mindig drága is volt. Tehát meg kellett várni, amíg kintlevőségből bejön annyi, hogy nekiveselkedjünk és újrakezdjük. Azt nem tudom megígérni, hogy rendszerességgel, de mihelyt hozzáférünk, hozzájutunk, újra jelentkezünk. Talán így zavartalanabbul megy. Abban biztos vagyok, hogy megteszünk mindent, hogy örömüket leljék benne. Erre a mai, ami most következik, nem is mondok róla többet, szerintem garancia. Jó mulatást!”

Előre is elnézést Vitray Tamástól, de mi azonban mondunk róla többet: a tizedik rész Esztergályos Cecíliával tartalmaz egy interjút, és szóba kerül benne nemcsak a Família Kft, hanem a színésznő képzőművészeti hobbija is: kerámiázik. Ha ritkán lát olyan szórakoztató interjút, amiben a riporter és az interjúalany magázzák egymást, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: YouTube/Vitrayék)