Vitray Tamás 91 évesen újranősült, címlapon mutatta meg az új feleségét

Vitray Tamás hatalmas jó hírt közölt.

2024. február 22., 09:10

Szerző:

Az év eddigi egyik legnagyobb sztárszenzációját láthatja alább: Vitray Tamás a Story magazin címlapján mutatja meg új feleségét. Igen, a generációk kedvencévé vált tévés legenda 91 évesen újranősült.

A lap a következőknél sokkal többet nem árul el a nagy hírről, de Vitray Tamás hozzájárulásával közzé teszik többek között a következőket:

„negyedik házasságában boldogan él a feleségével.”

A tévés legenda első felesége Vasvári Terézia volt, két fiuk született, Tamás és Péter. Amikor annak a házasságnak vége lett, Vitray Tamás második felesége Földi Teri színésznő lett. Harmadszorra Kállay Bori színésznőt vette el, akivel 1987-től élt együtt, és akivel 2019-ben jelentették be, hogy elválnak.

Frissítés!

Vitray Tamás és új felesége a Story-címlap után közös interjút adtak az RTL-nek, ezt itt nézheti meg friss cikkünkben.

Valamint...

A műsorvezető-legenda új kapcsolata nemrég kezdődött el egy Magyarország és Svájc között ingázó hölggyel.

„Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell”

– mondta Vitray Tamás korábban az ATV Húzós című műsorában a párjáról, akivel ezek szerint most már össze is házasodtak.

Egy másik interjúban Vitray Tamás a következőket nyilatkozta a párjáról:

„ő testesíti meg az eszményi nézőt: fényképezi is a riportjait. Igaz, kétlaki életet él, de amikor nem Svájcban, hanem Magyarországon lesz, egész biztosan segít nekem, sőt már hozott is témát.”

Példátlan karrier

És egy kis emlékeztető a Wikipédiáról azzal kapcsolatban, hogy hogyan indult a korábban csak rádiós tapasztalatokkal rendelkező Vitray Tamás pályája a televízióban: az Idegen Nyelvek Főiskoláján angol–sajtó szakon tanult és a Honvédelmi Minisztériumban fordítóként dolgozott, majd rövid ideig a Magyar Rádiónál, a Chemolimpexnél, és a Kínai Népköztársaság nagykövetségén. Első televíziós szereplése 1958. augusztus 5-én volt, amikor angoltudása miatt kérték fel amerikai atlétákkal való interjú készítésére. Minden előzetes ismeret nélkül (nem is látott tévékészüléket sem addig) készített interjúja máig emlékezetes maradt: a világhírű, kétméteres atlétát, Rafer Johnsont, sámlira állva interjúvolta meg, amire fel is hívta a nézők figyelmét. Másrészt, Vitraynak fogalma sem volt, hogy élő adásban szerepel, a rádióban addig mindent szalagra vettek. 1959. december 1-jén a Magyar Rádió és Televízió Televíziós főosztálya Agitációs Propaganda Osztályán a sportrovat belső munkatársa lett. 1963-ban a Testnevelési Főiskolán sportszervezői oklevelet szerzett.

Vitray Tamás mostanában a YouTube-on készít műsort, a Csak ülök... csakazértis! legutóbbi epizódját alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: Vitrayék YouTube-csatornája)