Így jött össze Vitray Tamás az új feleségével: Beléd szerettem – itt az első közös videó!

Vitray Tamás és Vitray-Ivens Éva először nyilatkoznak együtt, és a tévés legendának van egy nagy bejelentése is!

2024. február 23., 07:59

Szerző:

Azt már jó ideje lehet tudni, hogy Vitray Tamás újra kapcsolatban van, maga is többször beszélt erről az elmúlt másfél évben. Az azonban csak a tegnapi Story magazin címlapjáról derült ki, hogy a 91 éves médiaszemélyiség el is vette feleségül új szerelmét. Vitray-Ivens Éváról van szó, akit az alábbi videóban lehet meghallgatni, ugyanis operaénekesként dolgozik.

Most az RTL egyik műsorának, a Fókusznak nyilatkoztak ők ketten először házaspárként. A videót alább tekintheti meg, és érdemes is belepillantani, hiszen kiderül belőle többek között az, hogy hogyan ismerkedtek ők meg egymással: szomszédok voltak, de jó ideig csak formális volt köztük a viszony.

„Nem történt semmi egyéb: szerelmes lettem. Mellettem lakott, lakik, egy házzal odébb. Nem akkor találkoztunk először, amikor ide költöztem öt évvel ezelőtt. De csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazából a Csakazértis! című műsorom készítésekor jött, mert kerestem valakit, aki gyártaná azt. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, Éva pedig akkor éppen szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, az a mestersége, hivatása, ezért megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart. És akkor egyszer csak megtörtént az ajtóban.... Kikísértem, majd mondtam: beléd szerettem!”

– így meséli el Vitray Tamás megismerkedésük és szerelmük történetét az alábbi videóban.

Vitray-Ivens Éva a következőket mondja újdonsült férjéről:

„Amikor Tamás ideköltözött, 2019-ben, én már itt laktam, és itt találkoztunk, bár ismertük egymást több mint 35 éve. Találkoztunk fogadásokon, előadásokon... távolról követtük egymást. Rajta nőttem fel, mint mindenki ebben az országban. Ő a Vitray Tamás. Itt találkoztunk 2019-ben, és ahogy ő is mondta, szomszédok voltunk. Amikor indult a Csakazértis!, volt egy ilyen gondolat, hogy mi lenne ha segítenék, ha együtt dolgoznánk. És így történt. A többi pedig úgy, ahogy ő elmondta. Róla nem lehet olyat mondani, amit egy ország ne ismerne. Ő pontosan olyan, amilyen. Hiteles, ami lejött a televízióból vagy most a YouTube-csatornán a műsorban, ő ilyen. [...] A tökéletes férfi, azt gondolom.”

De Vitray Tamás sem fukarkodik a bókokkal, ő így írja le új feleségét, egyben össze is hasonlítva őt korábbi feleségeivel:

„olyan, akit szeretni lehet, sőt kell. Én ilyen segítő társat soha nem kaptam.”

És egy nagy bejelentést ígértünk majd, de a végére tartogattuk: Vitray Tamás hamarosan dédnagypapa lesz! A műsorvezető-riporter így beszél a családjáról:

unoka van öt, az mind az enyém, és most jön a dédunokám is hamarosan. Évának is van két gyermeke: az egyik egy hölgy, szintén gyönyörűséges, ő ügyvéd. A másik egy kiváló fejű fiú, aki 20 éves, úgyhogy ő még tanul, de remek fickó”

Alább tekintheti meg a videót.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)