Vitray Tamás bement Palik Lászlóhoz és hatalmas bejelentést tett

Palik László életében először interjúvolja meg Vitray Tamást, magázódva.

2023. június 30., 08:01

Szerző:

Vitray Tamás azzal kezdi a beszélgetést, hogy előre lefogadta magában, hogy Palik László azzal kezdi majd az interjút, hogy zavarban van, és az egykori sportriporter tényleg így indítja a videót.

Mint kiderül, az egész azzal kezdődött, hogy Friderikusz Sándor felhívta Vitrayt, azzal, hogy a YouTube-csatornáján megjelentetné a 90 éves tévés legenda filmjét.

Ezek után volt, hogy Vitray Tamásnak azt mondták a fiai, hogy ne más YouTube-csatornájára menjen, hanem csináljon egy sajátot. Nos, ez így is lesz, szeptemberben indul majd a Csak ülök... című videósorozat.

Vitray Tamás és Palik László magázódnak a friss interjúban, és Vitray megjegyzi, hogy ez manapság már furcsa, mert ő ha bemegy egy üzletbe, ott a 18 éves eladólány azonnal letegezi – mindenki tegez mindenkit. Az egykori sportriporter a következőket mondja hamarosan induló csatornájáról:

„nem félek, hogy ez befullad. [...] Sokszori ráadásnak tekintem, és könnyű a dolgom. Legföljebb azt mondhatják, hogy ez a marha minek kezdte el, ha nem tudja és nem bírja. Ez lehet a legfőbb rossz. De senki nem fogja azt mondani, hogy mit csetlik-botlik, ügyetlenkedik. Azt én már nem tudok. Legfeljebb amit tudok, az nem kell.”

Hozzáteszi:

„lehetnék magamtól elragadtatva ezekért a dolgokért, hogy 90 éves elmúltam, de mi a francot csináljak, üljek otthon?”

Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: Palikék Világa by Manna)