Kállay Bori bevallotta: amióta elvált Vitray Tamástól, egyedül tölti a szentestéket

Kállay Bori és Vitray Tamás 2019-ben váltak szét, a színésznő nem akar lányáékra rátelepedni karácsonykor.

2023. október 10., 11:02

Szerző:

Vitray Tamásról új kapcsolata és visszatérése kapcsán egész sokat hallottunk az elmúlt hónapokban, de most volt felesége, Kállay Bori is nyilatkozott. A házaspár 32 év után 2019-ben vált el, és a 75 éves színésznő – volt férjével ellentétben – azóta is egyedül van.

Erről és még rengeteg másról Kállay Bori a Dr. Milesz News 24 című YouTube-csatornán beszélt dr. Karizs Tamás műsorvezetőnek. A beszélgetésben szóba kerül Fonyó Barbara színésznő is, aki Kállay Bori és Fonyó István színművész gyermeke, illetve Vitray Tamás fogadott lánya.

Fonyó Barbarának két gyermeke született, így Kállay Bori kétszeres nagymama, de a következőket mondja a kicsik nevelkedéséről:

„tényleg nem voltam klasszikus értelemben vett nagymama, nem volt rá időm. Abban az időben én nagyon is aktív voltam, és volt egy életem, egy házam, a szakmám, a rengeteg turné, elsősorban ezeket a feladatokat láttam el. Nem tudtam úgy velük lenni, ahogyan azt kellett, vagy elvárták volna, vagy ahogyan én is szerettem volna, de nem lehetett. A mi szakmánkban sok minden kimarad, mint ahogy a lányomnál is elmaradtak a jóéjtpuszik, mert minden este játszottam.”

Mivel már az unokák is felnőttek és Kállay Bori elvált Vitray Tamástól, a színésznő 2019 óta egyedül tölti a szentestéket. A következőket mondja erről, amint azt a Blikk is idézi:

„nincs ebben semmi különös. Nem tudom, miért baj, ha egyedül van valaki. Lehetnék a családommal, a lányommal, az unokáimmal vagy a vőmmel, de nem szeretnék rájuk telepedni. Ez már az ő családjuk, övéké ez az ünnep, ahogyan nekem is megvolt a saját ünnepem, amikor még társas kapcsolatban éltem. Ez már az övéké.”

Itt tekintheti meg a teljes interjút.

(Kiemelt kép: YouTube/Dr. Milesz News 24)