Vitray Tamás keserű vallomása: A fiaim elvált szülők gyerekeiként nőttek fel, kevés időm jutott rájuk

Vitray Tamás az első dédunoka érkezése kapcsán a családi életéről vallott.

2024. május 11., 11:48

Szerző:

A múlt héten derült ki, hogy Vitray Tamás, 91 évesen dédnagypapa lesz. A tévés legenda most az örömhír kapcsán a Story.hu-nak beszélt arról, mennyiben volt más a kapcsolata a fiaival, mint unokáival.

Vitray Tamás hamarosan dédnagypapa lesz

Vitray Tamás első felesége Vasvári Terézia volt, ebből a házasságából született két fia: Tamás és Péter. Második felesége Földi Teri színésznő volt, a harmadik pedig Kállai Bori színésznő, akivel 1987-től élt együtt, és akivel 2019-ben jelentették be a válásukat. Bejárta idén a hír a sajtót, hogy Vitray Tamás negyedszer is megnősült, újdonsült felesége Vitray-Ivens Éva operaénekesnő.

A fenti adatok azért érdekesek, mert Vitray Tamás most fiai nevelkedésével hasonlítja össze unokáihoz való viszonyát:

„Nincsenek nagy igényeim az unokáimmal szemben. Boldog vagyok, ha felhívnak telefonon, még boldogabb, ha jönnek hozzánk, de soha nem teszek szemrehányást, ha szegény öreg nagyapjukat magasról lefütyülik, ha nincs rá idejük. A mai gyerekek igen elfoglaltak, nincs sok idejük se a szüleikre, pláne a nagyszülőkre. Megértem őket, hisz volt idő, amikor ez fordítva volt. Én is sokat dolgoztam, ráadásul a fiaim elvált szülők gyerekeiként nőttek fel, kevés időm jutott rájuk, majd az unokákra.”

A tévés legenda elismeri, hogy édesapának talán nem volt a legjobb, de reméli, azért jó nagypapa volt, és említi, hogy elhatározta, hogy születendő dédunokájánál, Noénál megpróbálja majd bepótolni mindazt, amit fiainál és unokáinál elmulasztott.

Vitray Tamás unokája is nyilatkozott

Korábban szintén a Story magazin írta meg, hogy július végén-augusztus elején érkezik majd Noé, Vitray Tamás első dédunokája. Erről a leendő anyuka, a tévés legenda unokája, Anna nyilatkozott, a következőket mesélve:

„Amikor nagypapának elmondtam az örömhírt, hogy gyerekünk lesz, egy ideig hallgatott, majd ellágyult hangon azt mondta: »Akkor én most dédpapa leszek?« Ezt olyan hangon mondta, ahogy még soha nem hallottam tőle. Nagyon édes volt. Biztos vagyok benne, hogy igazán jó dédapja lesz Noénak!”

A lapból kiderül, hogy Vitray Tamás tőle szokatlan módon érzékenyült el, amikor megtudta a nagy hírt.

A Vitray családban nemrég esküvő is volt

Vitray Tamás 91 évesen kötötte meg tavaly a negyedik házasságát. Amint arról a lapok pár hónapja beszámoltak, a felesége a korábban operaénekesnőként ismertté vált Vitray-Ivens Éva. A szintén a Storynak adott korábbi interjúban a tévés legenda a következőket mesélte az esküvőről:

„Az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és társa is. A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen »vendég« Gerendás Péter volt, természetesen a hangszerével. A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni.”

És ha van ideje, nézze meg Vitrayék YouTube-sorozatának legutóbbi részét!

(Kiemelt kép: Vitrayék YouTube-csatornája)