Vitray Tamás felesége bevallotta, milyen állásba kényszerült: Főleg éjszakai munka volt

Vitray Tamás felesége, Vitray-Ivens Éva arról beszélt, hogy mielőtt a mostani férjét megismerte volna, egy igen nehéz perióduson ment keresztül.

2024. július 2., 08:07

Szerző:

Vitray Tamás és felesége, Vitray-Ivens Éva szerepelnek a Meglepetés magazin friss, ma megjelent számának címlapján. A házaspár rengeteg érdekességet elárul az életükről az új interjúban, ezt ajánljuk az ön figyelmébe alább néhány részlet kiemelésével.

Vitray Tamás felesége nehéz időszakon van túl

Vitray Tamás felesége a házasságuk előtt Ivens Éva néven, operaénekesnőként volt ismert. A covid időszaka azonban 2020-tól számára is egy rendkívül nehéz periódust jelentett:

„A covid idején énekesként nem tudtam a megélhetésünket biztosítani. Nagyon szeretek autót vezetni, innen jött az ötlet, hogy a sofőrszolgálat munkatársa legyek. Olyan utasokat fuvaroztam, akik ugyan autóval indultak el, de mivel alkoholt fogyasztottak, nem vezethették haza a kocsijukat. Mi, jobbára a fiam, később már a lányom is, hívásra elmentünk az illetők kocsijáért, amelyet aztán az utas kívánságára vezettem haza. Tán mondanom sem kell, ez főleg éjszakai munka volt. És azt sem kell hangsúlyoznom, hogy milyen büszke vagyok a gyerekeimre. Tamás akkor lépett be az életembe, amikor tudtam, hogy valamilyen munkát kell találnom, ami kreatívabb, továbbá nem veszi igénybe a két gyereket. Szóba került, hogy állást keresek. Ő akkor indult el a »Csak ülök... Csakazértis!« műsorával, és annak lettem gyártásvezetője. Neki pedig pár hónap után a felesége.”

A múltra visszatekintve Vitray-Ivens Éva hozzáteszi, hogy ezen kívül már csak azért is nehéz volt a számára a Vitray Tamással való megismerkedésük előtti időszak, mert számára nagyon rossz volt egyedül, társ nélkül élni.

Így vallott szerelmet Vitray Tamás

Az egykori opera-énekesnő így vall arról a pillanatról, amikor az egész ország által ismert tévés legenda szerelmet vallott neki, illetve az azt követő házasságkötésükről:

„Amikor Tamás bevallotta, hogy belém szeretett, mi tagadás, egy kis sokkot kaptam, de azt tudtam, hogy barátnő vagy élettárs nem akarok lenni. Fontos volt nekem, hogy Tamás vállalja a kapcsolatunkat, és szerencsére ő is így gondolta. Szűk családi és baráti körben keltünk egybe egy kis faluban, ahol a férjem barátja volt az esemény anyakönyvvezetője. Mit mondhatnék még... Nekem a harmadik, neki a negyedik házassága. [...] Annak idején a rajongója voltam a műsorainak, képzelhetik, hogy reagáltam volna, ha akkor valaki azt mondja nekem, »na, ez a Vitray lesz a férjed!« Nem szégyellem az örömömet. Néha megköszönöm magamban, hogy a sorsom így alakult. Annál is inkább, hiszen nem rajtam múlott.”

A fent említett YouTube-műsor egyébként jelenleg szünetel, itt írtunk ennek okairól, illetve alább nézheti meg Vitrayék legutóbbi videóját.

(Kiemelt kép: YouTube/Vitrayék)