Vitray Tamás megrázó nyilatkozata új feleségéről: Ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merrefele haladunk

Vitray Tamás azt is elárulta, mekkora lakásban laknak a feleségével, Vitray-Ivens Évával.

2024. február 29., 07:48

Szerző:

Vitray Tamás újabb interjút adott a házasságáról – a ma megjelent, legfrissebb számban megint ő és felesége, Vitray-Ivens Éva szerepelnek a Story magazin címlapján. A címlaphoz tartozó interjúból kiderül, hogy házasságkötésük igazából egy dupla esküvő volt, de az is, mekkora lakásban laknak.

Vitray Tamás 91 évesen kötötte meg negyedik házasságát, a felesége a korábban operaénekesnőként ismertté vált Vitray-Ivens Éva. A mostani interjúban a tévés legenda a következőket meséli az esküvőről:

„az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és társa is. A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen »vendég« Gerendás Péter volt, természetesen a hangszerével. A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni.”

Vitray Tamás és felesége onnan ismerik egymást, hogy szomszédok, egymás mellett levő házakban laknak. Az összeköltözésről az egykori sportriporter így beszél:

„Éva lakását, amely pontosan azonos méretű az enyémmel, 64 négyzetméter, felújítjuk. Ebben övé az oroszlánrész, és ha készen lesz, hozzá költözöm és a helyemre az egyes sorszámú unokám, »véletlenül« Tomi jön a párjával.”

És bármennyire is fiatalos Vitray Tamás, azért tisztában van a tényekkel. A következő megrázó vallomást teszi az interjúban:

„a korommal tisztában vagyok, azt is tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám, vagyis ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merrefele haladunk, és nagyon boldogok.”

Ezzel kapcsolatban Vitray-Ivens Éva nyilatkozatából is idézünk egy részletet:

„azt kértük a sorstól, hogy legalább 3650 napot kaphassunk együtt.”

A pár a múlt héten videós interjút is adott az RTL-nek. A Fókusz kamerái előtt Vitray Tamás a következőképpen vallott arról, hogy hogyan jöttek össze negyedik feleségével:

„nem történt semmi egyéb: szerelmes lettem. Mellettem lakott, lakik, egy házzal odébb. Nem akkor találkoztunk először, amikor ide költöztem öt évvel ezelőtt. De csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazából a Csakazértis! című műsorom készítésekor jött, mert kerestem valakit, aki gyártaná azt. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, Éva pedig akkor éppen szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, az a mestersége, hivatása, ezért megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart. És akkor egyszer csak megtörtént az ajtóban.... Kikísértem, majd mondtam: beléd szerettem!”

Alább tudja visszanézni az interjút.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)