Görög László és 24 évvel fiatalabb felesége elárulták, miért költöztek fel Budapestre

Görög László és Czakó Julianna közös gyermeke idén már kezdi majd az iskolát.

2024. február 8., 10:34

Szerző:

Görög László a hétvégén lett 60 éves. A születésnapját a munkahelyén, a Thália színházban is megünnepelték, erről láthatóak videók az alábbi posztban.

Görög László a fővárosban kezdte a karrierjét, az ezredfordulóig a Vígszínházban és a Radnóti Miklós Színházban játszott a legtöbbet, de aztán vidéki intézményekben folytatta, Egerben és Szombathelyen játszott, illetve 2016-tól tavalyig a Miskolci Nemzeti Színház tagja volt. Itt ismerkedett össze Czakó Juliannával, akivel 2017-ben összeházasodtak, és még abban az évben megszületett a gyermekük, Gizella.

Görög Lászlóval kapcsoltban sokan emlékeznek, mennyit írtak annak idején a lapok róla, amikor Hernádi Judit élettársa volt. A színésznő és Görög László között 8 év volt a korkülönbség, ami akkor még szokatlannak számított – együtt nevelték Hernádi Judit lányát, Tarján Zsófiát. Erről a kapcsolatról Hernádi Judit nem is olyan régen nyilatkozott is, amikor ugyanis ez a kapcsolat véget ért, Görög László a lány életéből is eltűnt.

„Nekem fájt, Zsófi elszenvedi és ezért fájt nekem”

– mondta Hernádi Judit ezzel kapcsolatban Geszti Péter műsorában szeptemberben, hozzátéve, hogy egy életre lelkiismeret-furdalása lett amiatt, hogy úgy döntött, egyedül vállal gyereket.

Miután 2003-ban Görög Lászlónak véget ért a kapcsolata Hernádi Judittal, a színész 2010-ben Sirokay Bori dramaturgot vette el. A házasságuk 2015-ben ért véget, majd két év múlva Görög László a nála kis híján 24 évvel fiatalabb Czakó Juliannával jött össze, aki most 36 éves.

Tavaly döntöttek úgy Görögék, hogy felköltöznek Budapestre, vagy legalábbis Budapest vonzáskörzetébe. Mindketten a Thália Színház társulatához csatlakoztak. A költözésről Görög László most a Blikk című lapnak beszélt.

„Elköltöztünk Budaörsre a családdal, a feleségemmel jelenleg a Thália Színház tagjai vagyunk. Nagyon szerettünk mind a ketten Miskolcon élni és dolgozni, de be kell látnunk, több lehetőség adódik nekünk Budapesten, ráadásul a nagyszülők is közelebb vannak. Ez volt a lehető legjobb döntés, a kislányunk majd itt kezdheti az iskolát”

– meséli Görög László, aki azt is említi, hogy örülnek, hogy a lakókörnyezetük olyan, mintha vidéken laknának.

„Lehetett volna másképp alakítani az életemet, de így sikerült. Ami elmúlt, azon már nem kesergek, mert minden hozzájárult ahhoz, hogy ott tartsak, ahol most vagyok. Biztos van ennél jobb, de nekem így is jó, sőt, nagyon boldog vagyok a munkám és a családom miatt”

– összegzi az életét Görög László az interjúban, bár említi azt is, hogy mennyire fájt neki, hogy édesanyját két évvel ezelőtt vesztette el, amikor a kislánya még csak két éves volt, így a nagymama csak éppen, hogy megismerhette unokáját.

(Kiemelt kép: a Thália Színház Instagramja)