A népszerű énekesnő 42 évesen is szeretne gyereket: A párom maximálisan támogat az örökbefogadásban

Mohamed Fatima vágyik az anyaságra.

2024. április 15., 08:15

Szerző:

Mohamed Fatima őszintén vallott arról, hogy gyereket szeretne vállalni. Az énekesnő bízik benne, hogy a baba természetes úton megérkezik hozzá és a férjéhez, azonban abban az esetben, ha nem így lesz, akkor az örökbefogadás is szóba került kettejük között.

„Nem adtuk még fel a reményt, hogy vér szerinti babánk legyen, de felkészültünk arra is, hogy egy olyan kis lelket mentsünk meg, akinek erre szüksége van, és akinek az a sorsa, hogy a mi családunk tagja legyen. Még nem tűztünk ki határidőket ezzel kapcsolatban, és nem is ragaszkodnánk egy újszülötthöz. Hiszek abban, hogy azt a gyermeket fogjuk megtalálni, akit nekünk szánt az ég”

– nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

Mohamed Fatima egyébként nagyon vágyik egy kisfiúra, de természetesen, ha kislányuk lenne, akkor őt is ugyanúgy szeretnék:

„Épp a minap mondtam Gábornak, hogy teljesen elvarázsolt a barátja nyolc hónapos kisfia. Van abban valami felemelő, ahogy ezek a kis pasik a nőkre néznek. Persze, nekünk is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és épp úgy örülünk majd egy kislánynak is, mint egy kisfiúnak”

– tette hozzá.

(Kiemelt kép: Mohamed Fatima Instagramja)