Fekete Dávid és új szerelme már nincsenek együtt: ezt mondja az énekes a szakításról

Fekete Dávid szombaton nagy bejelentést tett, majd vasárnap nyilatkozott is arról, hogy valóban szakított a barátnőjével.

2023. november 13., 09:14

Szerző:

Még egy hónapja sincs, hogy Fekete Dávid megmutatta új barátnőjét azzal, hogy mennyire boldogok együtt: még a születésnapjukat is együtt ünnepelték, szerelmét kisfiainak is bemutatta.

Nemrég azonban eltűntek a közös képek az énekes Facebookjáról-Instagramjáról, aminek egyértelmű a jelentése. Fekete Dávid aztán az alábbi posztban meg is erősítette, amit a rajongók azonnal gyanítani kezdtek:

„srácok. Sokan kérdeztétek, miért kerültek le a közös képeink a párommal, aki már mostanra a volt párom. Semelyik újságnak nem szeretnék nyilatkozni, mert tiszteletben tartom azokat a dolgokat, amelyek, csak a kettőnk, közös érzései, emlékei. Nem váltam el haragban és nem kívánok neki semmi rosszat. Egyéb okból kellett meghoznom ezt a döntést és kívánom, hogy legyen boldog és sok szép pillanatot éljen még át az életében, akár a régi, vagy akár egy új kapcsolatával.”

Bár Fekete Dávid direkt írja is, hogy nem szeretne nyilatkozni, azért a Blikktől csak megkeresték, és ha már megkeresték, az énekes csak adott egy rövid és titokzatos nyilatkozatot, ami többek között a következőket tartalmazza:

„meghoztam egy döntést, amely miatt lehet, hogy már soha nem bontakozhat ki mindaz, amit még tartogathatott volna számunkra a jövő.”

Fekete Dávid a hétvégén egy érzelmes dalt is posztolt az Instagramra, hallgassa meg, hogy énekel! Több rajongó írja, hogy megkönnyezte ezt a videót.

(Kiemelt kép: Fekete Dávid Instagramja)