Fekete Dávid megmutatta pont 11 évvel fiatabb barátnőjét – videó

Fekete Dávid büntetőügye elbírálására vár, de úgy tűnik, a magánélete remekül alakul közben.

2023. október 17., 10:16

Szerző:

Fekete Dávid énekes azt mondja, a büntetőperében is jó fog alakulni minden: 322 millió forintos csalással vádolják. 14 hónapot töltött börtönben előzetesként, aztán házi őrizetben volt, most Győr közigazgatási határain belül szabadon mozoghat és Dunaújvárosba eljárhat a munkahelyére, ahol marketingesként dolgozik.

De a Fókusz riportja most a pozitívumokról és a boldogságról szól, hiszen tizedikén volt Fekete Dávid születésnapja, ami egyben barátnője születésnapja is, csak ő 11 évvel fiatalabb. A Megasztárból ismert énekes meg is osztott a buli fotói közül néhányat.

Az alább megtekinthető videóban Fekete Dávid a következőket mondja új barátnőjével, akivel kb. egy hónapja vannak együtt:

„Budapest mellett lakik és gyerekekkel foglalkozik. Úgy érzem, nagyon ért a gyerekekhez.”

Hozzáteszi négyéves ikreire utalva:

„a kisfiaimmal is nagyon jól kijönnek. Ez nekem egy nagyon plusz, hiszen nekem nagyon fontos, hogy a gyermekeimet elfogadja, illetve a gyermekeim is elfogadják őt.”

A büntetőperrel kapcsolatosan az énekes így fogalmaz:

„a tárgyalások mennek. Úgy gondolom és úgy érzem, hogy a várakozásainknak megfelelően alakul minden. Nyilván ez egy kérdőjel az életemben, de bízunk a lehető legjobbakban.”

Nézze meg a teljes videót!

(Kiemelt kép: Fekete Dávid Instagramja)