Esztergályos Cecília unokaöccse vagy olimpikonnak készül, vagy még veszélyesebb pályát választ

Esztergályos Cecília az unokaöccsével, Esztergályos Bencével együtt szerepelt a tévében.

2024. augusztus 28., 14:29

Szerző:

Esztergályos Cecília mindig különleges interjúkat szállít, ha a Mokkában szerepel, és nem volt ez máshogy most sem, mert most az unokaöccse, az Oroszlányban élő Esztergályos Bence kísérte el a tévés szereplésre.

Esztergályos Cecília unokaöccse vagy sportoló lesz...

Esztergályos Cecília így beszél a családjáról:

„A családban hála Istennek van 8 unokaöcsém, 3 unokahúgom a két testvéremtől és van két unoka a férjemtől.”

Nos, közülük Esztergályos Bence látható az alábbi videóban, aki azt meséli, hogy OCR (Obstacle Course Racing) nevű sportágat űzi nagyon komolyan, így a 2028-as olimpián akár már olimpikon is lehet majd. Ez a sport egy akadályfutás: a Ninja Warrior című tévéműsorra emlékeztető akadályokat kell leküzdeniük az indulóknak, de úgy, hogy az egyes akadályok között le kell futni egy bizonyos távot. Mivel 2024-ben volt utoljára a lovaglás az öttusa része, lehet, hogy 4 év múlva Los Angelesben már az OCR lesz az ötödik tusa az öttusában.

Pachmann Péter műsorvezető felteszi azt a kérdést a színésznőnek, hogy nem félti-e unokaöccsét emiatt a sport miatt, ami valakinek akár veszélyesnek is tűnhet, Esztergályos Cecília remek választ ad az ő sajátos stílusában:

„Életem, Péter, ha ő ezt szereti, akkor hála Istennek, hogy találkozik az óhaja a sóhajjal!”

...vagy katona

De ha nem is jön össze Esztergályos Bencének az olimpiai szereplés, illetve a hivatásos sportolói karrier, van egy másik terv is a fejében. Így fogalmaz:

„Mindig azzal a gondolattal játszom el, hogy katona szeretnék lenni. Hiszen ennek a sportnak van egy sportszázad része, ugye a katonai sportszázad, és van a versenynek olyan része, amit a katonák rendeznek. [...] Voltak nagy akadályok, sérülések, de ezeket átvészeltem az edzőmmel.”

Alább tudja megtekinteni a teljes interjút, érdemes belenézni.

Ifj. Schobert Norbert példáját követhetné

Ifj. Schobert Norbertről két dolog derült ki a napokban: egyrészt, hogy indul majd a Megasztárban, másrészt hogy ő nemcsak gondolkozik, hanem már el is ment katonának.

„Ma kezdődött el az 5 hetes katonai kiképzésem!”

– tudósít a fiatalember az alábbi posztban. Erre egy édesanya a következő kommentet fűzte a fotóhoz, amin a fiatalabbik Schobert Norbert éppen átveszi az egyenruháját egy már egyenruhás katonától:

„Anya vagyok. Soha nem szeretném a fiamat katonai ruhában látni!!! Mindig összeszorul a szívem, ha ezt «reklámozod». BÉKE VAN!!”

Ezt viszont már az idősebb Schobert Norbert, az édesapa sem hagyta szó nélkül. Ő a következőket gondolja a kommentje tanúsága szerint:

„Addig van béke, amíg erős a katonaság!”

Itt találja a szóban forgó posztot.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)