Esztergályos Cecíliék otthonát élőben kapcsolták: a színésznő meghökkentő okból 4 percet késett az adásból

Esztergályos Cecília helyett az első 4 percben a férje beszélt, a színésznő csak ezután került elő.

2023. június 20., 11:37

Szerző:

Mindig szórakoztató, amikor a TV2 stábja elmegy Esztergályos Cecíliához, hogy a Mokkába élőben jelentkezzenek be. Az emlékezetes járókeretes interjúhoz hasonlóan bizarr módon kezdődött a kedd reggeli élő kapcsolás is.

Az interjúnak inkább témája, mint apropója van: a 80 éves színésznő és hatodik férje, Dr. Fonyódi Péter arról beszélnek, hogy 39 éve vannak együtt, 15 éve költöztek Solymárra egy erdőszéli házba, és itt éldegélnek ketten.

Meghökkentő azonban, hogy amikor a Mokka stúdiójából kapcsolják a házaspárt, csak a férj áll ott a riporterrel, Hederman Stellával a kertben. Ő a következőképpen magyarázza meg a helyzetet:

„egyelőre még csak Péterrel, mert Cili Isten tudja, mit csinál. Kávét főz?”

A férj válasza:

„valószínű igen. Elakadt a kávénál.”

Esztergályos Cecília, mintha nem tudná, hogy éppen élő tévéadás készül a házukban, ezek után percekig nem kerül elő. Addig a férj tartja szóval a riporternőt, illetve a Mokka nézőit. Hederman Stella azért egy idő után csak rákérdez:

„nem tudom, hogy milyenek a reggeli rutinjaitok, most már ideje lenne, ha a művésznő csatlakozna hozzánk.”

Ekkor, a riport negyedik percében lép ki a házból Esztergályos Cecília, és az ember elgondolkodik, hogy tényleg kávét főzött-e addig:

„boldogan, hát alig bírtam visszafogni magam! Hallottam, hogy kicsit sok vagyok – nem vagyok sok!”

Ezek után kezdődik meg az interjú közös része, amiből többek között az a meghökkentő részlet derül ki a házaspár életéről, hogy mindenből kettő van nekik.

„Általában mindenből kettő van, és mindenki a sajátját használja. Az összeismerkedésünktől kezdve mindig is mindenből kettő van. Ez elveszi a vita lehetőségét”

– magyarázza a férj. Erre Esztergályos Cecília hozzáteszi:

„és még így is van vita!”

A rendhagyó koreográfiájú interjút alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)