Soha nem látott fotóval köszöntette Csonka András Esztergályos Cecíliát

80 éves lett Esztergályos Cecília! Csonka András is felköszöntötte. 

2023. január 26., 14:12

Szerző:

A 80. születésnapját ünnepli Esztergályos Cecília! Természetes a művésznőt az egykori Família Kft-s kollégája, Csonka András is felköszöntötte, akivel a mai napig nagyon közeli viszonyt ápolnak. A színész-műsorvezető képe alá rengeteg komment érkezett. 

„Oda vagyok magáért!” Azt hiszem, leginkább ezt a slágert énekelném ma legszívesebben, ha Cilike előtt állnék egy csokor virággal, hogy köszöntsem ezen a különleges napon, amikor 80 éves lett!
Na, állljunk meg egy pillanatra! Ha valakivel kapcsolatban nincs jelentősége ennek a számnak, az pont Ő! Az én egyetlen Cucim! Aki ma is egy csajszi, egy pajkos kis csitri, akiben ugyanúgy ott van a balettművész tartása, a csibe hamvassága, az Ajándék ez a nap drámai groteszksége, a Boldog születésnapot Marilyn! vonzereje, Arlecchino vérbő humora, Miss Arizona dívasága, Mici néni huncut vidámsága. Na és persze ott van Szép Károlyné Ágika minden porcikájában, minden energiájával, amivel a Família kft. élén végigszántotta a 90-es éveket, ahogy, mint abszolut főszereplő, tehetségével működtette és orbitális sikerre vitte a sorozatot. Azt szoktam mondani, az a 8 év nekem olyan volt mellette, mint egy kiegészítő főiskolai kurzus, rengeteg tapasztalással. Na és ott van nekünk, akik közelről ismerjük, az érzékeny, és szeretetre vágyó ember, aki vidámságot sugároz, de a könnyeit megtartja magának. Aki talpra állt két csipőprotézis műtét után, aminek sikerében talán csak Ő hitt igazán. Aki elmélyül, és elcsendesedik, miközben kiteljesedik mint festő, vagy szobrászművész. Persze, miért pont azokhoz ne értene?
Úgyhogy már elnézést kérek, kikérem magamnak ezt a 80-as számot, Cilinek nincs ideje ilyen hülyeségekkel foglalkozni!
Na és nekünk se legyen időnk megpihenni, kapkodjuk még sokáig a fejünket, amikor felbukkan valahol a Művésznő!
Egy biztos! Soha, de soha nem leszünk “eddig, eddig, eddig” Veled, Te csodálatos Esztergályos Cecília‼️”

- írta a posztjában Csonka András a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek.

Íme, a közös fotó: 

(Kiemelt kép: Esztergályos Cecília Instagramja)