Esztergályos Cecília drasztikusan megváltozott, alig lehet ráismerni

Esztergályos Cecíliára szinte rá sem lehet ismerni a Csonka András által készített videón.

2022. július 25., 08:33

Szerző:

Esztergályos Cecíliáról az utóbbi időben a betegsége és műtétei kapcsán hallottunk a legtöbbet, de most szerencsére egy jóval kevésbé komoly téma miatt került be újra a hírekbe.

A 79 éves színésznő nemrég együtt szerepelt a Nők lapja címoldalán négy színésztársával, akikkel a Família Kft-ben játszottak együtt.

Közülük azóta Csonka András megint felkereste Esztergályos Cecíliát, és egy videót is készített róla, amiből kiderül, hogy a sorozatbéli Szép Károlyné évtizedek után először drasztikusan megváltoztatta a külsejét. A színészlegenda szőke, rövid frizurájáról ismert, de most sötétvörösre festette a haját, így most alig lehet felismerni. Hogy miért döntött a változtatás mellett? Azt mondja,

„titok”.

A videón a színésznő azt a kérdést is megkapja, hogy csak nem új szerelem lépett-e be az életébe, és erre azt mondja, hogy „ki tudja?!” A felvételt Csonka András egy azóta már eltűnt Instasztoriban osztotta meg Esztergályos Cecília új hajáról, de ide kattintva a Borsnál még mindig meg lehet nézni belőle egy képet.

Frizurák a hírekben

Fotó: Erzsébet királynő levágatta a haját

Majka új haján kiakadtak a rajongók

Rábaközi Andrea hajcsavarókban jelent meg a Mokkában élő adásban – elmondta, miért

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)