Rábaközi Andrea hajcsavarókban jelent meg a Mokkában élő adásban – elmondta, miért

Rábaközi Andrea úgy ült be a Mokka stúdiójába, hogy még a hajában voltak a hajcsavarók. Íme a videó!

2022. április 6., 09:34

Szerző:

Rábaközi Andrea volt az egyik vendége a Mokka című reggeli műsornak a TV2-n, és a modell rögtön a megjelenésével meghökkentette a nézőket: hajcsavarókkal a fején ült be a stúdióba.

„Én nem szégyellem magam így csavarókban. [...] Azért jöttem így, mert a fodrász kis hölgy már jó korán várt. Hogy nekem mitől lesz látványos frizurám: azért mert ő láthatatlanul betekergette”

– mondja Rábaközi Andrea, aki azért érkezett a stúdióba, hogy a láthatatlan munka világnapján azokra a munkákra hívja fel a figyelmet, amikért az azokat végzők kevés vagy semmilyen elismerést nem kapnak, mert a munka folyamatát senki nem látja, annak eredményét viszont mindenki magától értetődőnek veszi. Tipikusan ilyenek az otthon, a háztartásban elvégzett teendők, de például a szórakoztatóiparban a fodrász és a sminkes munkája is: nem látjuk, ahogy ők elvégzik a dolgukat, csak azt, hogy a képernyőn megjelenő személyek külseje mindig kifogástalan.

Az alábbi beszélgetésben elhangzik, hogy szerencsére azért most már a láthatatlan munkákat is meg szokták köszönni azok, akik profitálnak belőle: a háztartás körüli munkáknál ez tipikusan a többi családtagot jelenti. Illetve jellemzően már nem csak a nők végzik el ezeket a feladatokat, hanem változó mértékben ugyan, de minden családtag kiveszi a részét a teendőkből.

 

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)