Esztergályos Cecília a betegségéről vallott: Mély depresszió tört rám

Esztergályos Cecília azt mondja, két dolog kellene az élethez, és most egyik sincs.

2022. június 21., 07:44

Szerző:

Esztergályos Cecília négy csípőműtéten esett át az elmúlt időszakban. A 79 éves színésznővel a Blikk készített videós interjút, amelyből kiderül, hogy a Família Kft. egykori sztárját lelkileg is nagyon megviselte a betegsége.

„Amikor fél évig kénytelen voltam itthon lenni, feküdni, az első hónapban tulajdonképpen mély de­presszió tört rám. Még a tévét sem nyitottam ki, csak néztem. Teljes mértékben az uramnak és a környezetemnek, a testvé­reimnek köszönhetem, hogy ma itt vagyok és élek”

– mondja Esztergályos Cecília, akiről eddig biztosan sokan gondolták azt, hogy mindig vidám és tele van életenergiával. Ez azonban sajnos az elmúlt hónapokban nem volt jellemző rá, és a színésznő azt mondja, a kedélyállapotára nemcsak a betegsége volt rossz hatással.

„A há­ború iszonyat. Iszo­nyat, ami körül­vesz, és nem tudjuk, mi lesz belőle. Úgy érzem, mintha a falhoz vágtak volna. Egészség és béke, ez a kettő kel­lene az élethez, és most egyik sincs”

Az interjúból kiderül, hogy Esztergályos Cecília hobbija az agyagozás, de jelenleg ezt sincs kedve-ereje művelni. Még mindig nincs túl ugyanis a nehezén, de azt mondja, már indul „az élet felé”.

Egyre kevésbé tabutéma a depresszió

Hajdú Péter kedvese a szülés utáni depressziójáról vallott

Rékasi Károly ki akart lépni az életéből: Kinéztem a helyszínt

Trágár kirohanásban vallotta be az X-Faktor sztárja: az alkoholba menekül a depresszió és az önsajnálat elől

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)