Csonka András búcsúzik a LifeTv-től: Utálom ezt a posztot

Csonka András hosszú vallomásban írja meg, mit érez most, hogy kiderült: megszűnik a műsora.

2022. június 27., 14:49

Szerző:

Hétfő hajnalban derült ki, hogy nem gyárt tovább saját tartalmakat a Life TV, így többek között Csonka András műsora, az Ébredj velünk! is megszűnik. A csatorna nem fog több országosan ismert médiaszemélyiséget alkalmazni, így távozik Csonka Andrással együtt három reggeli műsorvezetőtársa is. Hajdú Péter szintén távozik, ő azóta már be is jelentette, hogy új pozíciót kapott.

Ezzel szemben Ábel Anita egyelőre csak köszönetet mond az elmúlt másfél évért az ide kattintva megtekinthető, friss Instaposztjában, Csonka András viszont egy igen hosszú, érzelmes vallomást posztolt. Íme:

„az elején szeretném leszögezni, hogy utálom ezt a posztot. Utálom, hogy búcsúznom kell valamitől, amit nagyon szerettem! Jogos kérdés, ha utálom, miért nem kussolok inkább? Nos, csak azért, mert szeretnék egy óriási KÖSZÖNÖM-öt ordítani sok ember arcába! Igen, az Ébredj velünk! és úgy általában a Life tv saját gyártású műsorai megszűnnek. Jelen gazdasági helyzetben nem lehet vitatkozni azzal, ha valaki költséget akar csökkenteni. Ettől még szar érzés. Viszont a »ne bánkódj, hogy elmúlt, hanem örülj, hogy megtörtént« gondolat jegyében tehát ordítom azt a köszönöm-öt! Tudjátok, elég gazdag múltam van a reggelek terepén, 11 év műsorvezetés, és az utóbbi években is rendszeres vendég voltam szinte mindegyik reggeli műsorban, ennek tükrében bátran állíthatom, amit egyébként nem szoktam, hogy jók voltunk mi négyen együtt. Sőt! Nagyon jók voltunk együtt! Senki ne érezze ezt szerénytelenségnek, csak az a helyzet, hogy átéltem ezt-azt az évek alatt, és itt pont azt kaptam, amit várok, felkészültséget, maximális egymásra figyelést, egymásból építkezést, tájékozottságot, ha kell agyeldobós felszabadult nevetést, humort, de soha nem a vendég kárára, emberi kémiát, barátságot! Utóbbi nem kötelező elem, de nekem fontos, mert így minden könnyebb. No és körülöttünk egy olyan stáb, egy olyan csapat, akikért érdemes reggel felkelni, és szinte várni az alkalmat, hogy megint találkozzunk. Ez most nem műmájer duma, mindenki, de tényleg mindenki beletartozik ebbe, akinek bármi köze volt ehhez a műsorhoz. Miattuk is bánt, hogy vége. Láng Eszter főszerkesztőnk, csodálatos »anyánk« volt, határozottan képviselte azt, amitől ez a műsor jó volt, és bő egy év alatt megsokszorozta a nézői számát, pedig a Life ugye »csak« egy kábelcsatorna, amit Hajdú Péter két év alatt kiemelt a láthatatlanságból, és 400%-os (!) növekedést produkált a saját gyártású műsorok sikerével. Természetesen a köszönet Nektek is jár, drága nézőink, akik reagáltatok, figyeltetek, néztetek és szerettetek minket. Szóval mosolyogjunk, mert ez szép volt, és jó, hogy megtörtént..”

Csonka András fent Láng Esztert említi: ő Hajdú Péter menyasszonya, aki szerkesztőként dolgozott ennél a műsornál.

Agyeldobós felszabadult nevetést, humort, de soha nem a vendég kárára

Ábel Anita élő adásban kapott röhögőgörcsöt – videó

Ábel Anitától élő adásban kérdezték meg, hogy van-e érettségije

Bereczki Zoltán a Dancing With The Stars egyik sztárjával kialakult viszályáról vallott

Berki Krisztián keményen visszaszólt a Life TV botrányos interjúja miatt

(Kiemelt kép: Csonka András Instagramja)