Esztergályos Cecília ezért nem hajlandó elárulni, mijét plasztikáztatta meg annak idején

Esztergályos Cecíliát az idősödésről és a szépségről kérdezték az Inspiráló Nők Gáláján.

2023. december 1., 09:05

Szerző:

Rövid interjút közöl a Blikk Esztergályos Cecília színésznővel, mivel ő is benne volt a jelölőbizottságban, akik a FemCafe.hu által a szerdán megtartott gálán kiosztott díjak jelöltjeiről döntött. Az alábbi, korábbi interjúban a jelölőbizottság tagjaként a 80 éves díva arra emlékezik, hogy 1951-ben még gyerekként lépett először színpadra a Diótörőben, és hogy 1963-ban Psota Irénnel forgathatott együtt filmet.

A friss interjúban viszont arról van szó, hogy később egyszer bevállalt egy plasztikai beavatkozást, bár úgy gondolja, azt kell szeretni vagy legalább megszokni, amije van az embernek:

„amikor a Nemzeti Színházból kikerültem, kellemetlenül éreztem magam, ezért 46 évesen bevállaltam, s nem is bántam meg. Azt nem árulom el, melyik testrészemet érintette, de mivel eddig senki nem vette észre, azt jelenti, jól dolgozott az orvos.”

És ha ennyi nem lett volna elég, akkor ajánljuk az alábbi, különösen emlékezetes, a nyáron készült interjút is az ön figyelmébe, amiben Esztergályos Cecília férje szintén nyilatkozik.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)