Újabb Celebrandi-név derült ki: felesége engedte el ezt a sztárt a társkeresőbe

Frohner Fecó és Schumacher Vanda mellett egy másik korosztály is képviseltetni fogja magát a Celebrandi című műsorban.

2023. június 1., 10:31

Szerző:

Új társkeresős realityt indít az RTL idén Celebrandi címmel. A koncepció az, hogy több ismert ember keresi majd a műsorban kevésbé ismert párját, így az adáshoz vállalkozó kedvű civilek jelentkezését is várják: ha önt érdekli a lehetőség, az oldal alján találja a linket.

Azt már korábban bejelentették, hogy a szerelmet kereső celebek között lesz az RTL két fiatal sztárja, akit az utóbbi időben a csatorna igen sokat foglalkoztat: egyrészt Schumacher Vanda színész-műsorvezetőnő, másrészt Frohner Fecó sztárfodrász.

Nos, a Blikk írja, hogy Lukács Miki műsorvezető szintén randizgat majd a műsorban. Az ő részvétele azért különösen érdekes, mert nemrég derült ki, hogy válófélben vannak a feleségével, a szintén műsorvezető-színésznő Peller Annával.

Ezzel kapcsolatban Lukács Miki többek között a következőket nyilatkozta:

„természetesen a műsorban való szerepléssel kapcsolatban kikértem Anna véleményét is, aki mindenben támogat engem, elfogadta, hogy felkérést kaptam.”

Lukács Miki emellett arról is beszél, hogy a Tinderen is próbálkozott már a társkereséssel, de nem jött össze. Hát híresen jó és tartós kapcsolatokat szoktak összehozni a tévés társkeresők, úgyhogy miért ne próbálná meg Lukács Miki a Celebrandit: az előző Nagy Ő, azaz Árpa Attila is a műsor után még hetekig együtt volt a győztessel! De persze a viccet félretéve, ha a Celebrandi nem is hozza meg az örök boldogságot, legalább keresni lehet vele – legalábbis akkor, ha az ember az egyik randizó celeb.

(Kiemelt kép: RTL/Celebrandi)