Peller Anna és Lukács Miki válásáról új részleteket árult el egy ismerős: íme, mit szóltak a nagyszülők

Peller Anna és Lukács Miki egy hete jelentették be, hogy a házasságuk véget ért, válnak.

2023. március 27., 07:42

Szerző:

Peller Anna és Lukács Miki válásáról az elmúlt egy hétben már megszólalt már néhány barát, sőt, a műsorvezetőnő édesanyja is. Nos, a Blikk egy újabb bennfentest szólaltatott meg, aki megerősíti az eddigi értesüléseket: a két médiaszemélyiség válása példaértékű, mert szeretetben, botrányok és pereskedés nélkül kezdik meg életük új fejezetét, és továbbra is közösen nevelik majd kislányukat, a kilenc éves Annabellát.

„Ugyanúgy dolgoznak együtt most, ahogy a jövőben is tervezik: közös rádióműsorok mellett egyéb projektekben is számíthatnak egymásra”

– mondja ez az ismerős, megerősítve, hogy Peller Anna és Lukács Miki a válás ellenére együtt is fog dolgozni a jövőben.

A család barátja arról is beszél, hogy a többi családtag, azaz a nagyszülők is hasonlóan jól kezelik a kialakult helyzetet:

„nem lesz pereskedés, vitás vagyonmegosztás, gyerektartás vagy láthatás, mindent rugalmasan kezelnek majd. Ez nem is csoda, hiszen ők így is egy család. A szüleik a saját gyerekükként szeretik a másikat, és ők is ugyanúgy tartják a kapcsolatot Annabella nagyszüleivel, mint amikor még boldog házasságban éltek.”

A fenti kép egyébként múlt csütörtökön az Átrium Színház Segítség! Iskola! című előadásának olvasópróbáján készült, ahol az egykori házastársak együtt jelentek meg: ebből szintén látszik, hogy valóban folytatják a közös munkát a válás bejelentése után is.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)