Megszólaltak a barátok Peller Anna és Lukács Miklós válásáról, újabb részletek derültek ki

Peller Anna és Lukács Miklós 14 év után válnak.

2023. március 22., 08:32

Szerző:

Mint megírtuk, 14 év után a válás mellett döntött Peller Anna és Lukács Miklós. Kiderült, hogy a pár már két éve küzdött a házasságukért. 2020-ben még Friderikusz Sándor Az életünk története című műsorában is jártak, ahol arról beszéltek, hogy nagyon szeretnének egy második gyermeket. Most közeli ismerősök szólaltak meg a szakításukkal kapcsolatban.

„Anna mindig sokat mesél a családjáról, ami az utóbbi időben sem volt másképp. Sokszor emlegette Mikit és a lányukat, nem tűnt úgy, hogy gondjaik lennének. Ő egyébként is olyan típus, aki nem szívesen mesél a nehézségeiről, mindig jókedvű és vidám. Nagyon meglepett, hogy így alakult”

- mondta Peller Anna egyik tévés kollégája a Blikknek, aki hozzátette, hogy a színésznő tényleg rengeteget dolgozik, és ezzel nehéz lépést tartani.

Lukács Miklós egyik barátja is megszólalt, aki szerint szintén a sok munka az oka a szakításnak. Kiderült, hogy az édesapa próbálta egyedül vinni a háztartást, de egy idő után ő is arra  vágyott, hogy saját karriert építsen. 

„Miki tudta, hogy mit vállalt, amikor összeházasodtak Annával. Ő támogató férjként segítette a feleségét, a lányukkal is ő volt otthon, és a karrierjét is a gyerekükhöz igazította. Annával viszont a sok tennivaló mellett nem volt egymásra idejük házaspárként”

- mondta Lukács Miklós barátja, aki elmondta, hogy a pár a problémáikat mindig nagyon diszkréten kezelte.

 (Kiemelt kép: RTL)