Válik Peller Anna és Lukács Miklós

Véget ért Peller Anna és Lukács Miklós házassága.

2023. március 21., 17:58

Szerző:

Szomorú hírt közölt Peller Anna és Lukács Miklós a közösségi oldalukon: a házaspár 14 év házasság után a szakítás mellett döntött. A videójukból az is kiderül, hogy nincs harag közöttük, továbbra is szeretik egymást, de ma már inkább csak úgy, mintha testvérek lennének.

„Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket”

- mondta Peller Anna a videójukban.

„Az elmúlt két évben próbáltunk picit ezen a dolgon túllendülni, jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk”

- folytatta Lukács Miklós, majd Peller Anna hozzátette, hogy arra jutottak, hogy sosem szeretnék elveszíteni egymást, barátok maradnak.

Peller Anna húga, Peller Mariann szintén néhány hónappal ezelőtt jelentette be, hogy véget ért a házassága. Ő ezt írta néhány hónappal ezelőtt a közösségi oldalán:

„ehhez a közlendőhöz nem illik semmilyen kép. 12 együtt töltött év után meghoztam a súlyos és nehéz döntést, kilépek a házasságomból. A helyzet önmagában is fájdalmas, szomorú és nehéz. Ezért hálásan köszönöm mindenkinek – beleértve a média munkatársait is – az emberséget, tapintatot és megértést azzal kapcsolatban, hogy egyik fél sem szeretne erről a nyilvánosság előtt beszélni.”

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)