Peller Mariann fájdalmas vallomása: Kilépek a házasságomból

Peller Mariann és férje 12 évig voltak együtt, 10 éve voltak házasok, most válnak.

2022. október 27., 08:16

Szerző:

Peller Mariann szerepel a Story magazin friss számának címoldalán, és sajnos egy szomorú hírrel: válik a férjétől, Juni Györgytől.

A műsorvezetőnőt a legtöbben talán az RTL reggeli műsorából, a Reggeliből ismerik, amit néha testvérével, Peller Annával együtt vezet. A címlapsztorit picit megelőzve az alábbi Instagram-poszt jelent meg Peller Mariann fiókjában, amiben a médiaszemélyiség a következőket írja:

„ehhez a közlendőhöz nem illik semmilyen kép. 12 együtt töltött év után meghoztam a súlyos és nehéz döntést, kilépek a házasságomból. A helyzet önmagában is fájdalmas, szomorú és nehéz. Ezért hálásan köszönöm mindenkinek – beleértve a média munkatársait is – az emberséget, tapintatot és megértést azzal kapcsolatban, hogy egyik fél sem szeretne erről a nyilvánosság előtt beszélni.”

Nincs is hozzá kép, a poszt csak egy fekete négyzetet tartalmaz.

Lapértesülések szerint az elmúlt két évben egyre többször került hullámvölgybe Peller Mariannék házassága, ekkor üthették fel a fejüket a gondok. A pár azonban nem beszélt ezekről a problémákról, mint ahogy korábban az esküvőjükről, sőt, gyermekeikről sem osztottak meg semmit a médiában.

Peller Mariann egyébként pont a héten beszélt egy hírességgel a válásról a Reggeliben – Varga Balázs, a Barátok köztből is ismert színész beszélt arról a műsorban, hogy véget ért a házassága.

(Kiemelt kép: Peller Mariann Instagramja)