Válik a Barátok közt sztárja

Két és fél éves kislánya miatt kudarcnak éli meg a válást a Barátok köztből és a Drága örökösökből is ismert Varga Balázs.

2022. október 25., 11:58

Szerző:

Varga Balázs, a Barátok közt Sonnyja járt a Reggeli stúdiójában kedden. A színész az RTL-nél a Drága örökösökben szintén szerepelt, Horváth Józsit alakította, de feltűnt a rivális csatornánál a Jóban rosszban című sorozatban is.

Nos, a 38 éves színész azt mondja, hét év után szétmentek a feleségével – ebben a covid időszaka is szerepet játszott, mert akkora terhet rótt a kapcsolatukra, hogy a házasság végülis tönkrement. Van egy 2 és fél éves a kislányuk, Zoé, akit jelenleg szoktatnak be a bölcsődébe.

„Persze ez kudarc, és ezt így éltem meg, hogy nem sikerült. Valami elromlott, valamit én is elrontottam. [...] Én is igyekszem azzal foglalkozni, amikor éppen van egy kicsi időm magammal törődni, hogy hogyan rendezzem el ezt magammal, mit rontottam el, esetleg később hogyan fogom tudni ezt megváltoztatni, hogy ne lépjek ugyanabba a folyóba. Nyilván ez egy kudarc, és főleg a gyerek miatt gondolom annak. Azért nem így képzeltük el, hogy ő különálló két félnek a gyereke lesz, de most ebből kell kihozni a maximumot”

– mondja a színész, hozzátéve, hogy kislánya a válástól függetlenül rengeteg helyről fog szeretet kapni.

Varga Balázs a munkájáról azt mondja, hogy abban mindenképpen jó időszak következik most neki. A nyarat úgy töltötte, hogy esküvőkön volt ceremóniamester, jelenleg színházakban játszik, aztán a most indult színházi szezon után jövő nyáron folytatja ceremóniamesteri karrierjét. A teljes interjúért kattintson alább a play gombra!

(Kiemelt kép: Varga Balázs Instagramja)