Kiderült, melyik celebek keresnek majd társat az RTL-en a Celebrandiban

A Celebrandi lesz az RTL válasza A nagy Ő sikerére.

2023. május 19., 11:48

Szerző:

Az RTL a csütörtök esti Fókuszban jelentette be, annak a két celebnek a nevét, akik már biztosan benne lesznek a Celebrandi című műsorban. A csatorna által tervezett reality nagyban emlékeztet A nagy Ő című formátumra: itt is civilek fognak randizni hírességekkel. Csak amíg A nagy Ő egy évadban csak egy hírességet vet be, addig a Celebrandiban több országosan ismert médiaszemélyiség lesz egyszerre, akik a szerelmet keresik.

Nos, az biztos, hogy az egyik celeb Frohner Ferenc lesz, aki a mesterségét tekintve fodrász, és akkor ismerték meg a nevét a legtöbben, amikor Kárpáti Rebeka párjaként szerepelt a Nyerő Párosban. Azóta A Konyhafőnök VIP-ban is feltűnt.

Schumacher Vanda színésznő-műsorvezető a másik, aki vállalta, hogy kamerák előtt keresi majd a párját. Egy jelentkezője egyébként neki már volt idén, de sajnos VV Alekosz volt az, és a sztori elég csúnyán végződött. Schumacher Vandát az RTL nézői a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben is láthatták már, így a Celebrandi már a második olyan műsora lesz Schumachernek, amelyik a címében tartalmazza a „celeb” szót.

Íme a Fókusz riportja, ami emlékeztetőül szolgál, hogy ha ön szívesen randizgatna a fenti két celebbel vagy bárki mással, aki hasonlóan ismert, akkor még jelentkezhet játékosnak a műsorba.

A rivális műsorban, azaz a TV2-n A nagy Ő-ben egyébként a társkereső híresség Jákob Zoltán milliárdos lesz. Meglátjuk, az ő szerelmi életére kíváncsibbak-e a nézők, mint Frohner és Schumacher randizgatására.

(Kiemelt kép: RTL/Celebrandi)