Így még nem távozott versenyző a Nyerő Párosból

Picit megsértődtek.

2021. november 4., 07:51

Szerző:

Szerda este a Nyerő Páros ismét fordulópontjához érkezett, újabb két pár került a veszélyzónába: Kárpáti Rebeka és szerelme, Frohner Ferenc, illetve Kulcsár Edina és Csuti. Ők voltak ugyanis négyen, akik a legrosszabbul teljesítettek, és a legkevesebb pénzük is volt. 

Látva a villabeli viszonyokat, szinte minden nézőnek, és maguknak a játékosoknak is egyértelmű volt, hogy Kárpáti Rebeka és Fecó jutnak majd tovább, azonban a szavazás óriási meglepetéssel zárult. Kamarás Norbiék mellettük voksoltak, L.L. Juniorék Csutiékat szerették volna benntartani, így végül Molnár Gusztávék döntötték el a szavazást, ők pedig úgy döntöttek, hogy Kulcsár Edina és Csuti maradjon a játékban.

Ez csupán azért volt meglepő, mivel Guszti és Vivi nagyon jó kapcsolatot ápolt Fecóékkal, sőt valamiféle szövetséget is kötöttek. Kárpáti Rebekát és Fecót így lesokkolta a döntésük, ahogy fogalmaztak, mintha „egy gyomrost kaptak volna” és „köpni-nyelni nem tudtak”. A búcsúnál aztán Kamarás Norbi úgy sírt, mintha örökre elveszítette volna barátját, Rebeka pedig annyira meg volt sértődve, hogy elküldte Gusztit, amikor az el akart tőle köszönni.

 

Szívesen olvasna még a témában?

Íme a játék, amitől a legtöbb versenyző kikészült a Nyerő Párosban

Életük legkínosabb intim titkairól vallottak a Nyerő páros sztárjai

Pataki Zita szerint igazából nem az történt, amit a Nyerő párosban látni lehetett

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)