Aurelio már teljesen szabad, hatalmas bejelentést tett: a gyermeke anyjáról van szó

Aurelio három hónapig volt otthon házi őrizetben, most tényleg szabad, levághatta a bokájáról a nyomkövetőt. De van mellé egy hatalmas bejelentése is.

2024. június 18., 09:17

Szerző:

Aurelio Onorato Caversacciót emberrablásért és kábítószerrel visszaélésért összesen 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítélték, amiből a Való Világ egykori győztese két évet töltött le börtönben. Amíg bent volt, született egy gyermeke, ezen kívül rengeteget dolgozott és fogyott. Hasonlóan nagy horderejű dolgok történtek vele az úgynevezett reintegrációs őrizet három hónapjában.

Aurelio nagy bejelentést tett

A TV2 egyik műsora, a Tények plusz sugárzott most riportot Aurelióval abból az alkalomból, hogy az egykori realityszereplő végre tényleg túl van az egész büntetőügyön, letöltötte a büntetését és most már teljesen szabad: levághatta a bokájáról a nyomkövetőt. A nagy bejelentés emellé: eljegyezték egymást a gyermeke anyjával.

Az egykori helikopterező a börtönben még azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs párkapcsolatot létesíteni kislánya édesanyjával, Nikolettel egyedülálló szülőkként szeretnék majd nevelni a kicsit. Amikor azonban Aurelio kijött a börtönből, minden megváltozott, és összejöttek egykori szexpartnerével, sőt, a nagy bejelentés az, hogy eljegyezték egymást, össze fognak házasodni. Az alábbi nyilatkozatában Aurelio a „termés” szót használja a gyermekére:

„Én előtte a szerelem első látásban hittem. Viszont van egy másikfajta szerelem is, amikor valakit ismersz már több évtizede, és van köztetek egy szoros barátság. És alakul egy olyan helyzet, mint például nálunk, hogy van egy közös... nevezzük termésnek. És az agyban elkezd az beindulni, hogy milyen lenne, ha ti együtt lennétek. És ebből a stádiumból kialakult egy szeretet és vonzódás, és utána ezt überelte a szerelem érzése.”

Aurelio hangsúlyozza, hogy ő korábban nem hitt abban, amit sok filmben látott, hogy egy barátság szerelemmé alakul, de azt mondja, velük pontosan ez történt most.

„Nem a gyerek miatt, nem azért, hogy egy színházat tartsunk fenn, hanem tényleg valós érzelmek alapján döntöttünk úgy, legalábbis én, de szerintem ő is, hogy szerelmesek lettünk egymásba és ezt meg kell próbálni”

– hát így áll hozzá Aurelio közelgő házasságkötéséhez.

Aurelio kész az apaszerepre

A fenti interjúból az is kiderül, hogy a két szülő közül Aurelio a szigorúbb, aki a szabályok betartására neveli a kis Szofit. Azt a korábbi interjújában is említette, hogy megtanulta a leckét, és hogy most már jobb ember, mint korábbi önmaga:

„Nem jobb ember szeretnék lenni, hanem már jobb ember vagyok. Már csak ilyennek kell maradni. Félreértés ne essék: én sose tartottam magam rossz embernek. A rossz ember nem nálam kezdődik. Ezek az egotripjeim, hogy ki, ha nem én, hogy nekem minden alanyi jogon jár – ezekből már kijózanodtam. Van tényleg nagyon sok dolog, amit szégyellek, de alapvetően azt gondolom, hogy ha ilyen maradok, amilyen most vagyok, akkor egy boldog ember leszek.”

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)