Aurelio így találkozott először élőben a kislányával: Úristen, ez kajak én vagyok kicsiben!

Érkezik Aurelio első interjúja azóta, hogy kiengedték a börtönből.

2024. február 26., 11:53

Szerző:

Aurelio Onorato Caversacciót emberrablásért és kábítószerrel visszaélésért 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítélték, és két éve vonult be a börtönbe, hogy a büntetését letöltse. Amíg bent volt, a Való Világ egykori győztesének született egy gyermeke, ezen kívül rengeteget dolgozott és fogyott. A büntetése hátralevő részét úgynevezett reintegrációs őrizetben tölti mostantól bajai otthonában, olyan magatartási szabályokkal, amik segítik a visszailleszkedését a társadalomba. Természetesen nyomkövető készülékkel ellenőrzik ilyenkor a bíróság által elrendelt magatartási szabályok betartását.

Nos, ezekbe a szabályokba belefért egy interjú Hajdú Péterrel, amit kedd este 7-től lehet majd megnézni a Frizbi TV című YouTube-csatornán. Megjelent már belőle egy beharangozó, ami ízelítőt ad egy a beszélgetés legemlékezetesebb pillanataiból.

„Aztán meghalt az egyetlen nagymamám is a bentlétem alatt. A szüleim és a nagyszüleim közül már csak édesanyám van nekem. Ő nagyon anyás volt ugye, és tudtam, hogy most egyedül van, és hiányzok neki ”

– sírja el magát Aurelio a holnap érkező interjúban, elárulva, milyen családi tragédia történt, amíg ő börtönben volt.

Arról a pillanatról, amikor megérkezett a börtönbe, az egykori Való világ-győztes így beszél, hozzátéve, hogy azonnal felismerték a többiek, és Aurelio igencsak félt eleinte:

„abban az első húsz percben azért egy pár miatyánkot azért elmondtam. [...] Gondold el, amikor megjelenik ez a 129 ember, ezek az innen-onnan származó fogvatartottak, akik csak a negyede... »mi van Aurelioooo?«, »na mi van, öcsém, ez a való világ!«, »végre celebpopsi!«”

Aurelio akkor is elsírja magát Hajdú Péter műsorában, amikor arról a pillanatról beszél, amikor először találkozik életében a kislányával, aki akkor született, amíg ő a börtönben volt:

„megláttam és... Úristen, ez kajak én vagyok kicsiben! A kezembe vettem, csókolgattam, de akkor megint abban voltam, hogy úristen, nem fogom fel, hogy itthon vagyok!”

Aurelio azt is mondja, hogy mindent átértékelt és megbánta a múltat. Alább tekintheti meg a teljes beharangozót.

Aurelio 2022 szeptemberében beszélt egyébként először arról a tévében, hogy megtudta, hogy apa lett. A következőket mondta:

„nem egy egyéjszakás kaland a gyerek anyja. [...] Nyilván nem a gyerekem anyjával képzelem el az életemet, és nem én leszek az első, sem az utolsó, aki külön fogja felnevelni a gyereket. Viszont a hírek ellenére én teljes mértékben mindenhogyan támogatni, meg mind anyagilag, mind érzelmileg annak a gyereknek én az apja akarok lenni.”

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)