Hajdú Péter milliós kárt okozott

Hajdú Péter a világ leghíresebb szívtiprójával csapott össze, milliós kárt okozott.

2024. február 12., 08:50

Szerző:

A minap Hajdú Péter a világ leghíresebb szívtiprójával, a nemrégiben hazánkba látogató Michele Morronéval biliárdozott – írja a tenyek.hu a Blikk információi alapján.

A műsorvezető Instagram-oldalán osztotta meg a kínos esetet követőivel.

A felvételen jól látható, hogy az önfeledten induló játék rendkívül csúnyán végződik.

A Frizbi egykori házigazdája ugyanis egy rosszul sikerült lökéssel összetört egy 2 millió forintos vázát.

Péter döbbent arccal mutatta a darabokat a női szívek elrablójának, azonban Michele-t nem hatotta meg különösebben a baleset. Jót nevetett az eseten.

A színész jelenleg Megan Fox oldalán forgat egy sci-fit Subservience címmel, azonban az, hogy hogy került Hajdú Péter biliárdasztalához egyelőre rejtély.

Legutóbb Alekoszt osztotta ki Hajdú Péter

Hajdú Péter legutóbbi vendége Alekosz volt, és a műsorvezető megdöbbentő nyilatkozatot tett a TV2 sztárjáról.

A tavalyi nagy sikerekre tekintettel folytatódik a Beköltözve Hajdú Péterhez című sorozat a YouTube-on, és az eheti rész vendége Alekosz lesz. A péntek estétől megtekinthető műsorból egy beharangozó már elérhető.

A fenti videóban is szerepel, hogy Alekosz azt mondja, ő az egyik legnagyobb sztár Magyarországon. És ha komolyan talán nem is sokan veszik, az biztos, hogy a legismertebbek közé tartozik. Mindenesetre Hajdú Péter szerint pszichiátriai eset, hogy Alekosz milyen népszerűnek gondolja magát. A műsorvezető a Bors című lapnak nyilatkozva a következőket mondta:

„egy ponton sorolni kezdtem neki hazai hírességek neveit és arra voltam kíváncsi, hogy vajon ő ismertségben és népszerűségben feléjük helyezi-e magát: nos, abszolút... Majka, Marics Peti és Sebestyén Balázs szerinte a kanyarban sincsenek hozzá képest, bár Balázsnál egy pillanatra azért megingott. Az jutott eszembe vele kapcsolatban, hogy ő feltehetően minden szavát el is hiszi. Ami egy a pszichiáterek által ismert és jól körül határolható állapot.”

(Kiemelt képünk forrása: RTL)