Aurelio életében nagy fordulat állt be, döbbenetes pletyka terjed róla

Aurelio februárban került ki a börtönből, hogy a büntetése hátralevő részét házi őrizetben töltse le. Meghökkentő dolgot állít róla egy állítólagos közeli ismerős.

2024. május 23., 10:51

Szerző:

Aurelio Onorato Caversacciót emberrablásért és kábítószerrel visszaélésért 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítélték, és bő két éve vonult be a börtönbe, hogy a büntetését letöltse. Amíg bent volt, a Való Világ egykori győztesének született egy gyermeke, ezen kívül rengeteget dolgozott és fogyott. A büntetése hátralevő részét úgynevezett reintegrációs őrizetben tölti február óta bajai otthonában, olyan magatartási szabályokkal, amik segítik a visszailleszkedését a társadalomba. Természetesen nyomkövető készülékkel ellenőrzik ilyenkor a bíróság által elrendelt magatartási szabályok betartását.

Aurelio, az édesapa

Aurelio azóta szerepelt már a Frizbi című műsorban a YouTube-on, ahol említi, milyen fantasztikus érzés a számára, hogy van egy kislánya. Így beszél az első találkozásukról:

„Megláttam és... Úristen, ez kajak én vagyok kicsiben! A kezembe vettem, csókolgattam, de akkor megint abban voltam, hogy úristen, nem fogom fel, hogy itthon vagyok!”

A vonatkozó interjút az oldal alján találja, mindenesetre egy informátor most többek között a következőket mondja a Bors című kiadványnak:

„A baráti társaságban már többen beszélnek arról, hogy jövő nyáron akár jöhet az esküvő is. »Au« nagyon lelkesnek tűnik, és szemmel láthatóan lubickol a családfő szerepében.”

Íme egy közös kép.

Tehát miközben például Pumped Gabo attól félt, hogy a szabadulása után Aurelio újra bele fogja vetni magát az éjszakába, erre nem került sor, már csak azért sem, mert ez egyelőre lehetetlen a volt realityszereplő számára a reintegrációs őrizet szabályai miatt. Ehelyett Aurelio a beszámoló szerint átvedlett családapává, és a környezete reménykedik benne, hogy ez így is marad majd akkor is, amikor a volt VV-győztes igazából visszanyeri a szabadságát.

Aurelio nem így képzelte el

Nagy meglepetés egyébként az is, hogy Aurelio összejött gyermeke anyjával. A következőket mondta ugyanis egy 2022 szeptemberében készült interjúban:

„nem egy egyéjszakás kaland a gyerek anyja. [...] Nyilván nem a gyerekem anyjával képzelem el az életemet, és nem én leszek az első, sem az utolsó, aki külön fogja felnevelni a gyereket. Viszont a hírek ellenére én teljes mértékben mindenhogyan támogatni, meg mind anyagilag, mind érzelmileg annak a gyereknek én az apja akarok lenni.”

Az anyuka ugyanis nem Aurelio akkori barátnője volt, hanem egy másik nő, akivel korábban volt kapcsolatban. Ez a bizonyos akkori barátnő aztán szintén elhagyta Aureliót, miután a médiaszemélyiség börtönbe került.

A februári interjú

És íme Hajdú Péter frizbis interjúja Aurelióval. A beszélgetést több, mint hatszázezren tekintették meg eddig, ennél többen idén Hajdú Péter nézői csak egyvalakire voltak kíváncsiak: a botrányos Varga Judit-interjú csinált csak ennél nagyobb nézőszámot, az 1,2 millió megtekintésnél jár.

(Kiemelt kép: Aurelio Instagramja)