Már a nyolc között összecsap a Real és a Liverpool

A PSG pedig visszavághat a Bayernnek a tavalyi döntőben elszenvedett vereségért. Pénteken kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek és elődöntőinek párosítását.

2021. március 19., 17:12

Szerző:

Pénteken az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában tartották meg a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek és elődöntőinek sorsolását – írja a Nemzeti Sport.

Az egyik ágon a Manchester City–Borussia Dortmund és a Bayern München–Paris-Saint-Germain meccsekért izgulhatunk, a másik ágon a Porto és a Chelsea, valamint a Real Madrid és a Liverpool rendezi le egymás között, melyikük jusson a legjobb négy közé.

A negyeddöntők első mérkőzéseit április 6-án és április 7-én, a visszavágókat egy héttel később tartják. Az elődöntőket április 27-28-án, illetve május 4-5-én rendezik, a május 29-ei döntőnek pedig az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadion ad majd otthont.

A negyeddöntőkben két döntő párosítását is megnézhetjük az elmúlt évekből: a Bayern München és a PSG tavaly jutott a fináléba, a Real Madrid és a Liverpool pedig a 2018-as döntőben mérkőzött egymással.

(Kiemelt kép: UEFA - EPA | Valentin Flauraud)