Súlyos állapotban M. Richárd

Friss hírek a sztrókot kapott gázoló állapotáról. 

2022. január 21., 09:28

Szerző:

Elmarad M. Richárd pere, akinek állapota nem teszi lehetővé, hogy megjelenjen a bíróságon, erről beszélt a Dózsa György úti gázolás kapcsán elhíresült férfi ügyvédje – írja pénteki cikkében a 24.hu. M. Richárdot december végén szállították kórházba, ugyanis a férfi sztrókot kapott.  

A friss hírek szerint, amiket Dr. Jován László közölt, M. Richárd bal oldala kezdetben teljesen lebénult, a jogi védelmet ellátó szakember ezzel kapcsolatban annyit jegyzett meg, mindenféle konkrétumot kerülve, hogy az állapota javul, de lassú felépülés előtt áll.

A sztrók következtében M. Richárd képtelen megjelenni a bíróságon, jelenleg is a Hajdú-Bihar megyei rabkórházban lábadozik.

(Kiemelt kép: M. Richárd a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2019. július 5-én. Fotó: Kovács Tamás / MTI)

Huszonöt év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság a Deák téri késelés egyik elkövetőjét - közölte hétfőn a Fővárosi Törvényszék. A tájékoztatás szerint a fiatal férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt ítélték el.