Sztrókot kapott M. Richárd

De már jobban van. 

2021. december 29., 19:39

Szerző:

Sztrókot kapott a Dózsa György úti tragédia egyik okozója, M. Richárd, írja a Blikk. M. Richárd napokkal ezelőtt rosszul lett, és kórházba kellett szállítani a szombathelyi börtönből. 

A napokban elterjedt az a hír is, hogy meghalt, ezt az okozhatta, hogy kedden halottszállítót láttak kijönni a szombathelyi börtön területéről, pedig az elítéltet már napokkal ezelőtt elszállították Szombathelyről. M. Richárdnak szívproblémái vannak, műteni is kellett emiatt. A Blikk úgy tudja a Dózsa György úti gázoló már jobban van. 

(Kiemelt képünk: M. Richárd Fotó: 168)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.