A nyíregyházi gyerekgyilkos állítja, 12 éves áldozata terhes volt

Kamerák előtt vallott a 12 éves Kinga megöléséről a 32 éves gyanúsított. A gyilkossággal gyanúsított férfi azt mondja, a lány várandós volt. 

2024. szeptember 27., 12:55

Szerző:

Ahogyan arról portálunk is beszámolt gyilkosság áldozata lett egy 12 éves kislány Nyíregyházán. A gyermek megölésével egy 32 éves férfit gyanúsít a rendőrség, aki állítja, a fiatal lánnyal szerelmi kapcsolatban álltak egymással. A férfi most kamerák előtt vallott a tettéről, sőt azt is mondja, a gyermek állapotos volt a tragédia idején. 

Szerelmi kapcsolat

Mint arról lapunk is hírt adott a gyermek eltűnését még szeptember 22-én jelentette a család egyik tagja a tiszarádi rendőrségen. A rokon akkor elmondta, a a lány előző nap otthonában megsérült, belelépett egy szögbe. Ezután a család egyik ismerőse – később kiderült, hogy a meggyilkolt kislány édesanyjának a sógora – kísérte el Nyíregyházára orvoshoz, ahonnan aztán már nem érkeztek haza. A bejelentést követően a rendőrök azonnal, nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést az eltűnt lány felkutatása érdekében, nem sokkal később, néhány órán belül pedig meg is találták a lányt korábban elkísérő 32 éves gávavencsellői férfit. B. D. a nyomozóknak ekkor mondta el, hol van a lány holtteste, valamint azt állította, szerelmi kapcsolatban álltak a gyermekkel. 

Ittas volt a gyilkosság idején

A férfi most az RTL kamerái előtt – arcát vállalva – beszélt a tettéről. Közölte, örökre börtönrácsok mögött marad, mert meg érdemli. B.D. bevallotta, hogy valójában nem is voltak orvosnál, a lány sebét ő kötözte be, Nyíregyházán pedig egy erdős területen sétáltak, ahol aztán egy vita hevében megfojtotta Kingát. A férfi elmondása szerint azért vesztek össze, mert a lány terhes volt és meg is akarta tartani a kicsit, ám B.D. nem. A férfi azt is elmondta, ittas volt, amikor elkövette szörnyű tettét, gyakorlatilag mire észbekapott már meg is történt a gyilkosság. Miután végzett Kingával ott hagyta a holttestet, kisétált a buszhoz majd továbbállt. Felvetésre, hogy miért vonzódott egy 12 éves kislányhoz csak annyit mondott, 

Nem tehetek róla. 

Megszólalt a kislány édesanyja is

B.D. ezen túlmenően állítja, hogy a lány anyukája mindenről tudott, sőt a terhességről is, még tesztet is vásárolt Kingának. A gyermek édesanyja nem akart kamerák elé állni, ám annyit elmondott, semmi nem igaz a férfi állításaiból, fogalma nem volt róla, hogy a sógora mit művel a lányával. Ha tudta volna, nem engedi a közelébe. B.D. egyébként velük élt, a férfi Gávavencsellőről költözött hozzájuk Tiszarádra. A férfi tettéért akár életfogytiglani szabadságvesztést is kaphat.

A riport itt nézhető vissza: 

 

(Kiemelt képünkön a gyilkosság gyanúsított férfi, Fotó: RTL)