Ezúttal Budapesten vonult ki a TEK egy férfihoz, aki robbantással fenyegetőzött

Ezúttal a XV. kerületbe kellett kivonulniuk a TEK embereinek.

2023. október 3., 13:45

Szerző:

A Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei lepték el hétfőn késő délután a XV. kerületi Karatna teret, miután egy férfi robbantással fenyegezőzött – tudta meg a Ripost.

A lap az esettel kapcsolatban megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ami közölte, hogy a fenyegetőző férfit elfogták.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányságra 2023. október 2-án 18 óra 42 perckor egy XV. kerületi családi házban robbantással fenyegető férfiről érkezett bejelentés. A férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével elfogták, majd a mentők rendőri kíséret mellett megfigyelésre kórházba vitték. A házat a tűzszerészek átvizsgálták, robbanóanyagot vagy robbantószert nem találtak” – közölték.

Az ügyben a XV. Kerületi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: BORIS ROESSLER / DPA / dpa Picture-Alliance)

A tanára vette attól  az általános iskolás gyerektől a kést, aki azt szerette volna, ha „sajókazaiak mind megfizetnének" – legalábbis erről írt a fiatalkorú a közösségi médiában közzétett bejegyzésében. A diák meg is üzente az osztályfőnökének: mindenkit meg akar ölni az osztályban.