Öngyilkos lett egy koronavírusos nővér Lombardiában, mert nem akart másokat is megfertőzni

2020. március 26., 16:24

Szerző:

A 34 éves Daniela Trezzi a monzai San Gerardo kórház intenzív osztályán dolgozott. Úgy vélik, hogy azért döntött az öngyilkosság mellett, mert megfertőződött a koronavírussal, és félt, hogy ezáltal másokat is megfertőzhet vagy már meg is fertőzött – írja a Daily Mail nyomán a Bors.

Ami tény: Daniela Trezzi betegnek érezte magát, ezért koronavírus-tesztet végeztek el rajta, ami pozitív lett – emiatt március 10-től karanténban volt. 

Trezzi rendkívüli stressznek volt kitéve az egészségügyi krízishelyzet miatt. Egy héttel ezelőtt egy hasonló eset történt Velencében – közölte az olaszországi ápolószövetség.

 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.