Napi horoszkóp, 2024. április 30.: a Szűz megtapasztalja az igazi erőt, a Halakat megáldja valaki

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. április 29., 20:02

Szerző:

Ezzel a keddel ér véget április hónap, jöjjön máris a harmincadikai napi horoszkóp! Várjuk vissza önt holnap is a nemzeti ünnepre vonatkozó előrejelzéssel.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy idegen, talán egy messziről jött idegen kap kiemelt szerepet a Kos mai napjában. A találkozásnak egy jócselekedethez lesz köze, de az még elválik, hogy ő tesz-e önnel jót vagy fordítva. Vagy esetleg kölcsönösen segítenek egymásnak? Jótett helyébe jót várj!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy apróság bosszantja a Bikát, mint amikor az ember foga közé megy valami. Egy ideig megpróbálhatja figyelmen kívül hagyni a bosszantó apróságot, de igazából jobban teszi, ha minél előbb foglalkozik vele. A nap végére megszabadulhat a bosszúságtól.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Amivel hétfőn lefeküdt, az az Ikrek keddi napjában meg is valósul. Lehet, hogy már kedden virradatkor megtörténik valami, amit az Ikrek a hétfő esti gondolataival bevonz, de mindenképpen a nap nagy részét meghatározzák majd ezek a gondolatok. Nem mellékes az sem, amit ezen az éjszakán álmodik, jól teszi, ha leírja az álmot, amit látott!

Rák (06.22.–07.22.)

Talán ön észre sem fogja venni, de valaki ma teszteli majd önt. Ki szeretné próbálni, hogyan reagál egy bizonyos dologra, illetve hogyan viselkedik egy adott szituációban. Figyeljen oda, hogy mindig igaz, valós és tisztelettudó önmaga legyen minden szituációban, különösen ma!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Van egy illető, akit ön szeret. Ma olyasvalamit fog tenni, amit ez az illető helytelenít. Ne legyenek kétségei afelől, hogy előbb-utóbb muszáj lesz megbeszélnie a dolgot az illetővel. Ha úgy érzi, higgadt és szeretettel teli tud maradni, hozza szóba a témát még ma!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz ma megtapasztalja, hogy az igazi erő néha a cselekvéstől való tartózkodásban nyilvánul meg. Nem teljesen független ettől, hogy az igazi bátorság néha a gyengeségeink felvállalása. Legyen ma erős és bátor, és egy rendkívüli napot varázsolhat ebből a keddből!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Példátlan dolognak lesz ma tanúja a Mérleg: szinte feltűnés nélkül, de valahogy megtörténik valami, amit a többség lehetetlennek tart. Megszűnnek egy dolog visszafordíthatatlannak tartott következményei, úgymond visszakerül a fogkrém a tubusba. Rendkívüli nap ez, vésse jól az emlékezetébe a történteket!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lesznek a mai napban olyan események, kedves Skorpió, amiknek az értelmét és jelentőségét most nem foghatja fel. Elég annyit tudnia, elég arra fókuszálnia most, hogy az események láncolatot képeznek, és ennek a láncolatnak az egyik szemét jelenti mindaz, ami ma történik. Majd ha az egész elérkezik a végkifejlethez, akkor lesz teljesen világos minden.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Valaki egy olyan megállapítást tesz vagy olyan dolgot cselekszik, amiből ön azt a következtetést vonja le, hogy az illető nem ismeri önt igazán. Legyen azonban az illetővel megértőbb: lehet, hogy a célzás tényleg nem talált bele a célkereszt közepébe, de azért az irányzék helyes volt, nem? Értékelje az illető szándékát, és gondoljon arra is, hogy azért önt sem annyira egyszerű tökéletesen kiismerni!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bakot arra figyelmezteti a horoszkóp, hogy ma fog tenni valami olyasmit, amit hamarosan teljesen elfelejt. Könnyen lehet, hogy ez több dolgot is érint majd, például olyasmit, hogy mit mondott valakinek, vagy hogy hova tett egy bizonyos tárgyat. Esetleg érdemes felírnia valahova a nap végén ennek a keddnek a legfontosabb eseményeit a biztonság kedvéért azzal a tudattal, hogy a többi lehet, hogy végleg feledésbe merül majd.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő ma úgy csinálja majd végig a nap egy részét, mintha ott se lenne. Hiányozni fog önből valami, mint a koffeinmentes kávéból az élénkítő hatás. Aztán egy ponton visszatér majd önbe az élet, és feléled önben a spiritusz: sokat tanulhat önmagáról, ha megfigyeli, hogy a nap melyik pontján, milyen esemény hatására következik majd ez be.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak ma áldásban részesül majd. Valószínű, de nem teljesen biztos, hogy az ön füle hallatára fog elhangozni jóakarójának jókívánsága. Abban azonban biztos lehet, hogy ami pozitívumot ma önnek kívánnak, azt hamarosan meg is kapja az univerzumtól.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Zoom Team)

Horoszkóp