Videó: vaddisznók nyargaltak Debrecen utcáin, köztük tizenegy kismalac

Két kifejlett példány is részt vett az utcabálon. 

2022. augusztus 29., 13:56

Szerző:

Egy egész vaddisznócsorda rohant végig Debrecenben, a Szitás utcában – írja a haon.hu.

Az egyik olvasó videót is küldött arról, ahogy három kifejlett vaddisznó és tizenegy kismalac vonul át a kertes házak között

A Júliatelep 1-es választókerület nevű Facebook-csoportban is vaddisznókra figyelmeztettek hétfő reggel, a tagok a Kard, a Töltény és a Kincseshegy utcán, valamint a Kassai úton is láttak váratlan látogatókat, írja a lap. 

(Kiemelt képünk illusztráció: Vaddisznók Tihany közelében a 71-es számú útnál. Újra elszaporodtak a vaddisznók a Balatonnál, így egyre több településen okoznak visszatérő problémát. Van, ahol naponta jelentik vaddisznók észlelését. Fotó: MTVA/Bizományosi: Farkas Melinda)

Tegnap 21:43

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.