Orbán Viktort elcsípték, így reagált Magyar Péter vádjaira

Magyar Péter állításairól kérdezték Orbán Viktor miniszterelnököt, aki épp Rogán Antallal beszégetett egy Tiborcz István érdekeltségében lévő, Michelin által ajánlott étteremben. 

2024. március 24., 10:51

Szerző:

Magyar Péter hangfelvételekkel bizonyíthatja, hogy Rogánék manipulálták a Völner-Schadl per nyomozati iratait – számoltunk be korábban.Varga Judit volt férje több mint négyórás meghallgatáson vett részt a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen szerdán, ahol egyebek mellett azt is elmondta, hogy Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat a Völner-Schadl ügyben. „Ami annyit jelent, hogy vagy kivettek belőle dolgokat, vagy kihúztak vagy megmásítottak dolgokat" – mondta.

Magyar Péter: „Táncolj Tóni, búcsúbuli!”

Magyar Péter szombaton újabb poszttal jelentkezett, amelyben ízt ígéri, hogy kedden reggel 9 órakor – mielőtt belép az ügyészség épületébe, –közzétesi a Youtube-on és a Facebook-oldalán azt a felvételt, amely bizonyítja korábbi állításait, egyben egy középen álló politikai párt alapítását is megígérve a vele szimpatizálóknak. Mint írta: 

„Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását, hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor

azt teszik a jobboldallal, amit anno az őszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával”

Elcsípték Orbán Viktort, amint Rogán Antal egyeztet

A Szabadság téren a 10 éve felállított megszállási emlékmű ellen tüntettek, amikor a 444 stábja észrevette, hogy a tüntetéshez legközelebb eső helyen, egy Michelin által ajánlott étteremben Orbán Viktor éppen Rogán Antallal beszélget – írja a lap, hozzátéve, hogy az étterem a Tiborcz István tulajdonában lévő BDPST érdekeltsége.

A 444 élt is az ölébe pottyant alkalommal és távozásuk közben nekiszegezték a kérdést Orbánnak és Rogánnak, hogy valóban beleavatkoztak-e az ügyészség munkájába a Völner–Schadl-ügyben, ahogy azt Magyar Péter állítja.

„De én a miniszterelnök vagyok, kormányzati ügyekkel foglalkozom. Tévésorozatokkal nem foglalkozom”

– válaszolta Orbán Viktor majd beült a rá váró autóba és több kérdésre nem válaszolt.

A lap Rogán Antal propagandaminisztert is mikrofonvégre kapta, aki a feltett kérdésre a következő választ adta

„Azt tudom mondani Önnek, hogy végigment egy büntetőeljárás. Az eredményét is látják.”

(Kiemelt képünk: Orbán Viktor távozik egy étteremből, ahol Rogán Antallal egyeztetett. Képernyőfelvétel. Forrás: 444.hu)