Magyar Péter beszólt Orbán Viktornak

Vannak Való Világot idéző sorozatok, amik izgalomban tartják az érdeklődő közvéleményt – mondta Orbán Viktor reggeli interjújában. Magyar Péter máris reagált. 

2024. március 22., 11:25

Szerző:

Magyar Péter a kormányfő szokásos péntek reggeli interjújára reagált. Hogy személyét érintve értelmezhetett egy mondatot, azt nem tudni. Orbán Viktor péntek reggel ezúttal Brüsszelben, a közmédia központban nyilatkozott a Kossuth rádiónak az uniós csúcs után. A kormányfő az interjúban egyebek mellett arról beszélt, hogy Brüsszelben háborús hangulat, háborús nyelvezet és logika van, a vezetők úgy beszélnek, mint akik a saját háborújukat vívnák meg az oroszok ellen – írja az ATV.  Megjegyezte, hogy mindeközben„Magyarország most „egészen úgy néz ki, mint egy normális ország, még akkor is, ha nálunk Szomszédokra vagy Dallasra, esetleg ValóVilágra emlékeztető közjátékok vannak". 

Orbán Viktor azt mondta bár a magyar belpolitikában vannak „Való Világot idéző sorozatok, amik izgalomban tartják az érdeklődő közvéleményt”, de a fontos dolog a háború. Nem tudni pontosan, Orbán Viktor ezzel mire utalhatott, de a kijelentésre máris reagált Facebook-oldalán Magyar Péter.

Magyar Péter szerint nem Szomszédok, hanem Keresztapa

„A miniszterelnöknek a Szomszédok, a Dallas és Való Világ jutott eszébe ma reggel az ország jelenlegi helyzetéről. Nekem inkább a Polip című sorozat és a Keresztapa trilógia. Neked?” – írja Facebook oldalán. 

(Kiemelt képünkön: Orbán Viktor miniszterelnök. Fotó: KENZO TRIBOUILLARD / AFP)