Magyar Péter sajnálja Hont Andrást

Magyar Péter sajnálja, hogy Hont András számára ismeretlen az anyai szeretet. 

2024. március 21., 13:27

Szerző:

Magyar Péter a Partizán-interjúban beszélt arról, hogy a március 15-i rendezvényben a legtöbbet, öccse, barátnője és édesanyja segített neki. Hont András szerint az újságírók elfelejtették őt megkérdezni, hogy ez mit is jelent ez pontosan, ugyanis Magyar Péter édesanyja az Országos Bírói Hivatal elnökhelyettese. Hont András arra jutott, hogy „amennyiben fontos a jogállamiságosság meg a bírói függetlenség, amelyért az ellenzéki közvélemény és a sajtó annyit szokott aggódni, akkor dr. Erőss Mónika ellen azonnal fegyelmi eljárást kéne indítani”. Sőt Hont András szerint ezért fel is kellene menteni, mert ezzel szerinte megszegte a pártatlanságára tett esküjét. 

Magyar Péter nagyon sajnálja, hogy a propagandistának ismeretlen érzés az anyai szeretet 

Magyar Péter természetesen reagált Hont András felvetésére, és azt írja Facebook oldalán, hogy megpróbálják meggyalázni édesanyja a 40 éves pályafutását és megkérdőjelezni a bírói függetlenségét. Magyar Plter azt írja: 

„Egy újságírói kérdésre annyit mondtam pár napja, hogy anyukám is segített nekem a március 15-i rendezvény előkészítésében. Ezért most a Hont András féle fizetett trollok fegyelmit követelnek ellene és nyilvánosan próbálják lejáratni. Hogy mivel segített nekem anyukám március 15. előtt? Amivel az édesanyák szoktak. Meghallgatott, támogatott, néha megölelt, biztatott és persze nagyon aggódott. Hogy ez a propagandistáknak ismeretlen érzés? Sajnálom.”
(Kiemelt képünk forrása: Magyar Péter Facebook oldala)

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.