Játékokat árverez el a NAV, most bárki megvásárolhatja őket

A NAV újabb árverést hirdetett, és most bárki beszerezhet különleges játékokat az eredeti ár töredékéért.

2024. október 24., 11:53

Szerző:

Lehet, hogy a NAV online árverése nagy segítség lehet azoknak, akik bár az ünnepi időszakra készülnek, mivel az eredeti ár töredékéért lehet beszerezni a játékokat. Az oldalon sok különlegesség is található, ezért játékgyűjtőknek is érdemes megnézni a tételeket – olvasható az Inforstart oldalán.

Nagyon sok játékot árverez el a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal oldalán rendszeresen vannak árverések. Az állampolgárok többféle tétel között válogathatnak, találhatóak itt elektronikai cikkek, autók, most pedig játékokkal bővült a kínálat.

Az Infostart cikke szerint 17 millió forint összértékű mesefigura, szobor, társasjáték, kisautó és puzzle került fel az oldalra, ezek közül válogathatnak az érdeklődök. Vannak kifejezetten drága tételek, többek között Transformers szobor és egy életnagyságú Batman figura, ezekért 300 ezer forint felett kell fizetnie annak, aki szeretné megvásárolni. Ám nagy valószínűséggel erre csakis a gyűjtők fognak lecsapni.

A tételek között azonban vannak olcsóbb játékok is. Például elektromos játékautók, társasjátékok és különféle mesefigurák. Ezeket az árverési időszakban az eredeti árnak a töredékéért lehet megvásárolni. A vadonatúj, bontatlan játékokra október 25. és október 28. közt tehető érvényes ajánlat a NAV árverési felületén. Ha szeretné jobban megnézni a tételeket, akkor azt itt teheti meg.

Rendszeresen tart árveréseket a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal árverési odalát érdemes gyakran figyelni, mivel bizonyos időközönként tartanak érveréseket a lefoglalt dolgokból. Az elmúlt években számos érdekesség felbukkant már, például szobrok, festmények is meg szoktak jelenni.

A NAV korábban egy közleményben elárulta, a gépjármű-árverések a legnépszerűbbek, hiszen legtöbbször a becsérték 50 százalékáról indul a licit, ezért a piaci árnál jóval kedvezőbben lehet hozzájutni az adott gépjárműhöz.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal árverési oldalán Ügyfélkapuval bárki licitálhat. Ha valaki nem rendelkezik ezzel, akkor bármelyik kormányablakban regisztrálhat, és létrehozhat egy fiókok, amivel a későbbiekben már részt vehet az árveréseken. A hatóság honlapján található egy tájékoztató, ami segítséget nyújthat azoknak, akik szeretnének valamelyik tételre licitálni.

 

(Kiemelt képünk illusztráció, Fotó: Shutterstock)