13:34

Még tavaly novemberben vált ismertté, hogy Magyarországon is bevezetik az egynapos matricát. Építési és Közlekedési Minisztérium most nyilvánosságra hozta, hogy mikortól lesz kapható, illetve mennyibe fog kerülni – írja az economx.hu.

11:45

„Tájékoztatás az úgynevezett Völner-Schadl-ügy nyomozásáról” – ezzel a címmel hirdetett sajtótájékoztatót csütörtök délelőttre a Központi Nyomozó Főügyészség. Mint kiderült, szerdán a Fővárosi Nyomozó Ügyészség tanúként hallgatta ki Varga Juditot – írja az index.hu.

2024. március 28., 07:47

Súlyos visszaesés nélkül juthat túl a kegyelmi ügyön a Fidesz–KDNP, de a márciusi felmérések szerint így is két mandátumukba kerülhet az ügy. Az ellenzéki pártok közül a Momentum és a Kétfarkú Kutya Párt tudott valamelyest javítani a pozícióján, ám Magyar Péter bejelentkezése még átírhatja az erőviszonyokat.

2024. március 27., 17:54

Legújabb videójában Pottyondy Edina arról beszél, hogy a kormányközeli média hadjáratot indított Magyar Péter ellen. Pedig ha minden igaz, amit róla állítanak, teszi fel a kérdést, akkor „Hogy nem kapta meg az egészségügyi államtitkárságot vagy a közoktatást? Szegény Orbán Viktor! Eltitkoltak elől egy ekkora tehetséget?”